Simona Halep, apariție de senzație a doua zi la Wimbledon. Imagini cu legenda vie a sportului românesc

Autor: Alexandra Chivu - 17:13, 14 iul. 2019
Simona Halep, apariție de senzație a doua zi la Wimbledon

Simona Halep a impresionat o lume întreagă după ce a făcut istorie în finala de la Wimbledon. Constanțeanca a zdrobit-o pe Serena Williams, este numită acum ”regine tenisului mondial” și a intrat în clubul exclusivist All England Club.

Simona Halep, apariție de senzație a doua zi la Wimbledon

După performanța de la Wimbledon, Simona Halep a declarat, sâmbătă, în conferința de presă de după ce a devenit campioană, că nu știe ce o așteaptă la revenirea în țară, dar cel mai probabil luni va avea parte de o primire asemănătoare cu cea după titlul de la Roland Garros. Până atunci, românca poate fi găsită și astăzi pe alte plaiuri. După marea victorie în fața Serenei Williams, Halep a revenit pe Arena Centrală de la Wimbledon.

Îmbrăcată într-o rochie roșie de gală, Simona Halep a prezentat din nou trofeul câștigat la Wimbledon. Organizatorii turneului londonez au postat fotografii cu Simona Halep, pe Twitter, alături care au inserat mesajul: „Își folosește deja calitatea de membru al clubului…”. În cele ce urmează, după finala masculină disputată de Roger Federer și Novak Djokovic, românca va lua parte la Dineul Campionilor.

Simona Halep, apariție de senzație a doua zi la Wimbledon. Imagini cu legenda vie a sportului românesc
Halep a revenit pe arena centrală de la Wimbledon. Îmbrăcată într-o rochie roșie de gală. Foto credit: AELTC

Simona Halep a impresionat o lume întreagă după finala istorică împotriva Serenei Williams. Unul dintre cei care au stat cu sufletul la gură așteptând verdictul meciului a fost Gică Hagi. „E fantastic, incredibil, excelentă, geniu. Suntem mândri că ne-a făcut să ne simţim iar mândri pe noi, românii. Să fii numărul 1, să câştigi Wimbledonul şi de maniera care a câştigat-o ea e o performanţă incredibilă. Suntem mândri de ea şi de tot ce a făcut şi pentru mine un geniu”, a declarat Hagi.

Cuvinte de laudă la adresa constanțencei a avut și jurnalistul C.T Popescu. „Una dintre marile zile ale sportului românesc din toate timpurile. Coroana de la Wimbledon este cel mai valoros trofeu din tenisul mondial. Simona este…confirmă încă o dată că este o legendă vie a tenisului. A fost un meci care m-a năucit, m-a uluit. Simona a reușit să speculeze perfect toate fisurile pe care i le-a oferit Serena. Nu mă așteptam la un joc atât de fisurat din partea monstrului sacru, SerenaWilliams”, a declarat CTP, la Digi 24.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI