Cum a apărut Liviu Dragnea în public acum. Oamenilor nu le-a venit să creadă schimbarea FOTO

Cum a apărut Liviu Dragnea în public acum. Oamenilor nu le-a venit să creadă schimbarea FOTO
Liviu Dragnea, de la plimbări în Maldive pe banii partidului, la discursuri populiste

Cum a apărut Liviu Dragnea în public acum? Zilele acestea se împlinește un an de când Liviu Dragnea ieșea din închisoare. La câteva luni intervenea scandalul cu fosta iubită, Irina Tănase. Mai apoi, alături de aliatul și prietenul său bun, Codrin Ştefănescu, anunța întemeierea unui nou partid politic, „Alianța pentru România”. Cu bune și cu rele, Liviu Dragnea își face, ușor, ușor, resimțită prezența pe scena politică românească. Astăzi, politicianul reinventat, a participat la Oradea, la un miting organizat de nou-înființatul partid, având discursuri populiste, și cu tentă electorală. Poate luat de val, Dragnea a omis faptul că nu suntem în niciun fel de campanie electorală. Dar, cei aflați la miting i-au ascultat discursul înverșunat împotriva actualului stabiliment de guvernământ, și nu numai.

De la plimbări în Maldive pe banii partidului, la discursuri populiste

Se împlinește un an de când fostul cel mai iubit lider PSD ieșea din închisoare. Așteptat cu sufletul la gură de credincioșii săi aliați, printre care și Codrin Ștefănescu, Dragnea își căuta liniștea în brațele Irinei Tănase.

Tânăra, care păruse o adevărată loială și credincioasă iubită, avea să dea cu țigla după casă, după apariția informațiilor despre o relație extra cu un alt bărbat. În scandal au apărut și ceva conversații în presă, în unele cazuri chiar și poze.

Trădat și dezamăgit, Liviu Dragnea rupe relația cu tânăra Irina, și-și jură în mustață că nu-l mai interesează. Încercând să-și ia gândul de la trădarea pricinuită de fosta iubită, fostul viitor reinventat politician, anunță construcția unui nou partid politic, alături de Codrin Ștefănescu, având și un nume, parcă, predestinat măreției, „Alianța pentru România”.

După o altă perioadă de liniște, apar alte zvonuri. S-a vorbit despre o nouă mare dragoste, în persoana (culmea?!), celei mai bune prietene a fostei, pe numele mic Oana. Fără să dea prea multe explicații, Dragnea iese în spațiul public și scrie:

„Au apărut în ultimele zile diverse articole despre o presupusă relație amoroasă a mea. S-au vehiculat diferite nume ale unor domnișoare. Cei care au scris nu s-au hotărât care dintre ele ar fi.

Am spus de nenumărate ori și o spun și acum. Înțeleg că numele Dragnea vinde și înțeleg apetitul pentru senzaționalul neverificat al unora din presă.

Însă, dacă au o problemă cu mine, și este evident că au, să nu mai scrie minciuni despre alte persoane cărora le strică imaginea degeaba.”, a scris Liviu Dragnea pe Facebook.

Dar, între toate astea, pare-se că fostul lider PSD a uitat de petrecerile și excursiile în Maldive pe banii statului, dar face astăzi declarații populiste despre corupție și corupți.

Citește și: Liviu Dragnea și Irina Tănase s-au despărțit. Motivul șocant pentru care el și-ar fi luat bagajele și ar fi plecat

Cum a apărut Liviu Dragnea în public acum? Plin de schimbări și zâmbet larg

Așa cum spuneam, Liviu Dragnea, alături de Codrin Ștefănescu, a mers la Oradea, la un miting organizat de membrii săi de partid. Lăsând la o parte discursul, cei prezenți l-au putut vedea pe Liviu Dragnea mai bronzat.

Era mai plin de zâmbete, doar el știe de ce, și cu un tricou, parcă cumpărat la second-hand. Cu un zâmbet aproape șăgalnic, liderul APR a putut fi auzit acuzând actualul stabiliment guvernamental, dar făcând și promisiuni cu tentă clară, electorală.

„În opinia mea, România reprezintă un popor ales, în opinia mea România este Grădina Maicii Domnului; teoria că Fecioara Maria şi Iisus Cristos au venit aici din Betleem, eu cred în teoria asta.

Nu cred că această ţară şi acest popor au fost puse de Dumnezeu întâmplător aici. Nu sunt un fanatic, nu sunt un ultra-religios, dar am nişte crezuri. Pas cu pas, vor să ne ia şi agricultura.(…)

O să ajungem nişte chiriaşi în propria ţară, pentru că aţi văzut că se tot vorbeşte că toţi trebuie să fim globalişti, trebuie să înţelegem că bărbatul poate rămâne însărcinat, că gândacii, insectele, sunt bune de mâncat. Pentru toate astea şi multe altele merită să îmi asum un risc.”, a fost parte din discursul susținut de Dragnea la Oradea, conform ebihoreanul.ro.

Care sunt șansele de intrare în Parlamentul României, o declară Codrin Ștefănescu, președintele APR. Ștefănescu spune că în cele zece luni de când există APR, s-au înscris peste 215.000 de membri.

Citește și: Cine a divulgat amantlâcul Irinei Tănase cu Paul. Ar fi un bărbat din anturajul lui Liviu Dragnea

Sursa: ebihoreanul.ro