Legătura secretă dintre Irina Tănase și presupusa iubită actuală a lui Liviu Dragnea. Am aflat tot! (exclusiv)

Legătura secretă dintre Irina Tănase și presupusa iubită actuală a lui Liviu Dragnea. Am aflat tot! (exclusiv)
Liviu Dragnea: „S-au vehiculat diferite nume ale unor domnișoare”

„Au apărut în ultimele zile diverse articole despre o presupusă relație amoroasă a mea.”, își începea Liviu Dragnea recentul mesaj. Fostul politician nu a confirmat zvonurile. În cele din urmă reporterii Impact.ro au aflat adevărul. Au aflat care este, de fapt, legătura secretă dintre Irina Tănase și presupusa iubită actuală a lui Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea: „S-au vehiculat diferite nume ale unor domnișoare”

După scandalul iscat de dezvăluirile despre relația fostei iubite, Irina Tănase, și un anume domn, Liviu Dragnea lua decizia de a se despărți de aceasta. Dezvăluirile ajunse în presă l-au determinat pe fostul politician să rupă definitiv orice legătură cu Irina Tănase. După o perioadă în care nu s-a mai vorbit despre cei doi, au început să apară zvonurile despre o nouă posibilă parteneră în viața lui Dragnea.

Recent, politicianul era invitat la un post TV unde a criticat dur actuala conducere a statului. Dragnea a criticat și modul în care au fost gestionate situațiile de criză. Dar, la nici 24 de ore de la această apariție, Liviu Dragnea publica pe Facebook un text cu țintă directă la adresa celor care lansau, se pare, noi zvonuri despre posibila femeie din viața sa:

„Au apărut în ultimele zile diverse articole despre o presupusă relație amoroasă a mea. S-au vehiculat diferite nume ale unor domnișoare. Cei care au scris nu s-au hotărât care dintre ele ar fi.

Am spus de nenumărate ori și o spun și acum. Înțeleg că numele Dragnea vinde și înțeleg apetitul pentru senzaționalul neverificat al unora din presă. Însă, dacă au o problemă cu mine, și este evident că au, să nu mai scrie minciuni despre alte persoane cărora le strică imaginea degeaba.

Am mai aflat din aceleași articole că aș fi fost în Cuba. N-am ajuns până acum în această țară. Și mai înțeleg că tot noianul acesta de articole mincinoase identice a apărut la comanda celor enervați de apariția mea televizată de aseară. Le dau o veste proastă. E doar începutul, băieți!”, a scris Liviu Dragnea pe Facebook.

Impact.ro a aflat legătura secretă dintre Irina Tănase și presupusa iubită actuală a lui Liviu Dragnea

O parte din aceste zvonuri aveau și un nume, Oana Diana Leonte, în vârstă de 25 de ani, fostă voleibalistă la CSS Buzău și actuala șefă a tineretului de la partidul Alianța Pentru Patrie. APP este noua formațiune politică construită de Liviu Dragnea.

Dar, deși Dragnea nega orice idee pe această temă, reporterii Impact.ro au aflat care este legătura secretă dintre Irina Tănase și presupusa iubită actuală a lui Liviu Dragnea. Conform acestora, Oana Diana Leonte și Irina Tănase se cunoșteau dinainte de a fi cu Liviu Dragnea.

Ba mai mult, mai spune Impact.ro, cele două ar fi fost bune prietene, Irina Tănase fiind cea care ar fi adus-o în politică. Din sursele publicației reiese că Oana și Liviu Dragnea s-ar fi cunoscut prin intermediul fostei sale iubite, chiar la aceasta în casă.

Rămâne să vedem dacă, în cele din urmă, aceste zvonuri sunt sau nu adevărate. Cert este că Liviu Dragnea l-a luat pe nu în brațe și nu declară nimic, decât cele publicate pe Facebok.