Cum a apărut Gabriela Cristea la prima ediţie Like a Star. Rochia prezentatoarei TV a atras toate privirile

Cum a apărut Gabriela Cristea la prima ediţie Like a Star. Rochia prezentatoarei TV a atras toate privirile

Gabriela Cristea a dat startul distracției pe Instagram! Like a Star a început în forță, iar Gabriela Cristea i-a întâmpinat pe fanii emisiunii într-un mod special. Ce a ales să poarte vedeta și ce îi așteaptă pe concurenți?

Cum a apărut Gabriela Cristea în prima ediție Like a Star

Fanii Gabrielei Cristea i-au dus destul dorul. Acesta a revenit cu forțe proaspete pe micile ecrane, după ce a stat mai bine de 6 luni alături de mezina familiei. Vedeta și-a gândit bine apariția, așa că pentru prima ediției a noii emisiuni a ales o rochie sexy, de culoare roz, cu brațele acoperite. Mai mult decât atât, a radiat de fericire la prezentarea noilor concurenți, emoționați și ei de viitoarea experiență.

Printre participanții care sunt pregătiți să-și întâlnească rivalii se află și cunoscutele Nicoleta Dragnea, fostă ispită de la Insula Iubirii, dar și Naba Salem, fosta concurentă la Bravo, ai Stil. Bătaia în cifrele de pe instagram va fi dufizată pe Antena Stars. La finele unei săptămâni va exista o gală unde se va desemna Star-ul săptămânii, cel care va avea posibilitatea să facă regulile în următoarele 7 zile.

Gabriela Cristea a revenit pe micile ecrane! Cum și-a făcut apariția la prima ediție Like a Star?
Gabriela Cristea a revenit pe micile ecrane! Cum și-a făcut apariția la prima ediție Like a Star?

„Mă bucur că o fac într-un proiect în care cred mult”

„Mă bucur tare mult că mă întorc în televiziune şi, mai ales, mă bucur că o fac într-un proiect în care cred mult. Cred că suntem cu toţii de acord că platformele social media au devenit parte din viaţa noastră. Trebuie să recunosc că viaţa ni s-a schimbat foarte mult de când am devenit părinţi pentru a doua oară, însă mă simt pregătită 100% să revin pe piaţa media. Am toată susţinerea soţului meu, ceea ce este cel mai important pentru mine în acest moment”
Gabriela Cristea

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI