Gabriela Cristea și Dan Capatos, rivali. Ce se întâmplă, după ce soția lui Tavi Clonda începe emisiunea la Antena Stars

Gabriela Cristea și Dan Capatos, rivali în audiențe

Gabriela Cristea și Dan Capatos vor fi rivali începând de luni, 21 octombrie. Cel puțin în ceea ce privește audiențele. Soția lui Tavi Clonda va prezenta emisiunea Like a Star, la postul de televiziune Antena Stars. Show-ul Gabrielei se va intercala cu cel al lui Capatos, de la Antena 1.

Gabriela Cristea și Dan Capatos, rivali în audiențe

În cadrul emisiunii Like a Star, 6 băieți și 6 fete se vor lupta pentru a aduna un număr cât mai mare de urmăritori pe rețelele de socializare. Aceștia vor fi Nicoleta Dragne, fostă ispită la Insula Iubirii, Diana Lincan, Naba Salem, Ana Maria Manolache, Alexandra Şerban şi Roxana Stancu, David Ionatan, Cătălin Voicilă, Cristi Neagu, Doru Zamfir, Kesu Ahmed şi Tavi Marcu Răzvan.

Gabriela Cristea a oferit mai multe detalii despre show-ul pe care urmează să îl prezinte. Filmările au loc într-o vilă de lux, iar premiul este unul uriaș.

Gabriela Cristea revine în televiziune. Cu cine a semnat și ce emisiune va prezenta

„Eu n-am plecat niciodată practic! Şi nici nu mi-am luat concediu de maternitate. De luni mă întorc. Practic, eu m-am întors deja, am început filmările de vreo săptămână. Cum s-ar spune, m-am săturat de muncă la momentul ăsta… Glumesc! De luni începem, de la ora 18:45, înainte de „Răi Da Buni”. Telespectatorii mai pot vedea o tură de emisiune, un calup de emisiune doar de reality, adică n-o să fie cu prezentator, doar ce se întâmplă acolo, de la ora 00:00.

Este vorba despre foarte mulţi oameni care îşi doresc să devină celebri. Fiecare în domeniul lui sau în ce poate! Este mai mult despre Instagram. Oamenii sunt semi-celebri. Miza este să obţină cât mai multe like-uri pe Instagram”, a declarat Gabriela Cristea.

În fiecare sâmbătă va avea loc o gală, iar unul dintre concurenți va fi desemnat starul săptămânii, va primi o stea și va avea voie să facă regulile timp de o săptămână. În intervalul orar 00:00 – 01:00, emisiunea Gabrielei Cristea se va interala cu cea a lui Dan Capatos, deci cei doi se vor bate pe audiențe.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI