Cine a luat primul Golden Buzz de la Românii au Talent, sezonul 10. Cele mai tari momente din prima emisiune VIDEO

Cine a luat primul Golden Buzz de la Românii au Talent, sezonul 10. Cele mai tari momente din prima emisiune VIDEO
Prima ediție a emisiunii Românii au talent de pe Pro Tv - live Online.

Cel de-al 10-lea sezon al show-ului „Românii au talent” începe vineri, 7 februarie, de la ora 20:30, și vine cu surprize de proporții în rândul concurenților. Surpriză uriaşă în prima ediţie din sezonul 10. Show-ul începe vineri, ora 20:30.

UPDATE 23.40: Al doilea Golden Buzz l-au dat Smiley și Pavel Bartoș. Andra a rămas fără cuvinte când a văzut ce a făcut acest concurent: ”Eu ca să  pot scoate acele sunete… Dar nu pot, e ceva dumnezeiesc, ce să mai vorbim…”, a fost reacția juratului de la PRO TV.

UPDATE 22.10 Erno Varga a luat primul Golden Buzz la Românii au talent, în sezonul 10. Andi moisescu nu s-a mai putut abține și a apăsat butonul care l-a trimis pe concurent direct în semifinale.

Erno Varga a luat primul Golden Buzz din sezonul 10 la Românii au Talent
Erno Varga a luat primul Golden Buzz din sezonul 10 la Românii au Talent

UPDATE: 21.40 Cel mai amuzant moment la Românii au Talent l-a oferit un copil de 4 ani din Republica Moldova. Vlad a impresionat apoi juriul cu poezia sa, iar publicul a izbucnit în lacrimi.

UPDATE 20.30 A început prima emisiune din ediția cu numărul 10 Românii au Talent. Primel imagini din acest sezon:

Românii au talent începe în această seară la PRO TV. 20:30!

Românii au talent începe în această seară la PRO TV. 20:30! Nu uita că pe PROTVPLUS poți vedea emisiunea online https://protvplus.ro/tv-live/1-pro-tv

Publicată de PRO TV pe Vineri, 7 februarie 2020

Prima ediție a emisiunii Românii au talent de pe Pro Tv – live Online

Andi Moisescu, Andra, Florin Călinescu și Mihai Petre, cei patru din juriul de la Românii au talent, vor fi uimiți de momentele remarcabile care îi vor face să aplaude în picioare. De la concurenți care vor declara:

„Am venit să demonstrez că puterea românească de creație nu se pierde” la cei care vor reuși „un experiment audio-vizual”, după cum va spune Mihai Petre, diversitatea talentelor care vor urca pe scenă va întrece așteptările juraților.

Prima ediție a emisiunii Români au talent – sezon 10

Unul dintre momentele şocante ale show-ului de la Pro TV va fi difuzat chiar la prima ediţie:

„Este considerat unul dintre cele mai periculoase acte artistice. Vom încerca să sfidăm limitele gravitației”. Momentul îl va face pe Andi Moisescu să declare: „Acum mi-am dat seama cum se zăpăcește o femeie!”.

Juriul și prezentatorii emisiunii Românii au talent sezon 10
Prima ediție a emisiunii Românii au talent de pe Pro Tv – live Online.

Prima ediţie va fi completată de momentele surprinzătoare de cântat și dans

„Dansez, doar nu am venit să spun o rugăciune”, va declara o profesoară de religie înainte de a urca pe scenă, decisă să-i învețe pe toți cei din sală stilul de dans Idilio. Iar un tânăr, întors din Spania, va transmite un puternic mesaj prin versurile sale: „Nimic n-a scos România afară din inima mea!”.

Noul sezon al celui mai tare show de divertisment din România, Românii au talent, revine la PRO TV vineri, 7 februarie, începând cu ora 20:30. Iată care sunt concurenţii ce vă vor lăsa cu gura căscată!

Vom vedea pe scenă unul dintre cele mai periculoase acte artistice

Unul dintre momentele care vor opri timpul în loc va avea parte de o introducere neașteptată din partea concurenților:  ”Este considerat unul dintre cele mai periculoase acte artistice. Vom încerca să sfidăm limitele gravitației”. Ce moment vor prezenta aceștia și ce-l va face pe Andi să declare: ”Acum mi-am dat seama cum se zăpăcește o femeie”, aflăm în prima ediție.

Seara va fi completată de momentele surprinzătoare de cântat și dans. ”Dansez, doar nu am venit să spun o rugăciune”, va declara o profesoară de religie înainte de a urca pe scenă, decisă să-i învețe pe toți cei din sală stilul de dans Idilio. Iar un tânăr, întors din Spania, va transmite un puternic mesaj prin versurile sale: ”Nimic n-a scos România afară din inima mea”.