Andra, premieră la Românii au Talent. Face asta pentru prima dată în cariera ei

Andra, premieră la Românii au Talent. Face asta pentru prima dată în cariera ei

Sezonul 10 din emisiunea Românii au Talent va debuta în seara de vineri, pe 7 februarie, de la ora 20:30, pe PRO TV. Cântăreața Andra va susține un moment inedit, în cadrul show-ului îndrăgit de pubicul de la noi, odată cu revenirea emisiunii de talente pe micul ecran. Telespectatorii vor putea remarca observa că de la masa juriului nu vor lipsi Andi Moisescu, Mihai Petre, Florin Călinescu, dar și îndrăgita artistă Andra. Totodată, simpaticii Smiley și Pavel Bartoș vor prelua rolurile de amfitrioni ai show-ului de talente de la PRO TV.

Andra, premieră la Românii au Talent

Prima ediție din sezonul 10 din Românii au Talent va putea fi urmărită în această vineri pe micul ecran. Soția lui Cătălin Măruță le-a pregătit un moment în premieră celor care vor urmări primul show al acestui sezon din grila de primăvară pentru 2020. Vedeta va avea un scurt segment muzical. Va fi reprezentat de promo-ul pentru emisiunea Românii au Talent, care va putea fi auzită pentru prima dată, în interpretarea unică oferită de Andra.

Andra, premieră la Românii au Talent. Face asta pentru prima dată în cariera ei
Andra va cânta în premieră melodia de promo a emisiunii Românii au Talent, în sezonul 10 al show-ului PRO TV

Sezonul aniversar al emisiunii de pe PRO TV va fi unul în care fiecare jurat va putea să își trimită concurentul favorit direct în finală, cu ajutorul butonului golden buzz. Vocea artistei se va auzi când va fi difuzat promo-ul pentru emisiunea în care sunt așteptați foarte mulți noi concurenți talentați. Surpriza a fost una special gândită de către reprezentanții postului și dedicată fanilor show-ului.

Jurata face asta pentru prima dată în cariera ei

„Românii au talent este ca un serial care ne ține cu sufletul la gură în fiecare sezon. Mă bucur că vocea mea se aude pe generic și sper ca el să devină, la fel ca o coloană sonoră de succes, un hit fredonat de toți fanii emisunii.”, a mărturisit Andra, potrivit reprezentanților PROTV.

”Promo-ul de imagine din această primăvară a avut o coloană sonoră “perfectă”. Muzica și versurile au fost compuse de noi, iar Andra a fost vocea care a completat totul.”, a declarat și Vasile Alboiu, creative director al postului TV.