Dependența lui Florin Busuioc care a fost la un pas să îl ucidă: „Am căzut, am zis asta și am căzut”

Dependența lui Florin Busuioc care a fost la un pas să îl ucidă: „Am căzut, am zis asta și am căzut”
Florin Busuioc, la un pas de moarte din cauza fumatului

S-a aflat care este dependența lui Florin Busuioc, care a fost la un pas să îl omoare. Florin Busuioc, celebrul prezentator de la rubrica meteo de la PRO TV, a spus după foarte mult timp ce anume i-a cauzat infarctul. După ce această dependență aproape că l-a omorât, Florin Busuioc a renunțat la viciu și spune că este cu totul alt om.

De ce a făcut Florin Busuioc infarct. Dezvăluiri, la 4 ani de când a fost la un pas de moarte

Florin Busuioc a suferit, în urmă cu mai mulți ani, un infarct care ar fi putut să îi fie fatal. Prezentatorul meteo este convins că stilul de viață nesănătos a dus la acest infarct. Prin stil de viață nesănătos, prezentatorul meteo s-a referit în special la fumat. El a dezvăluit astfel că fuma foarte multe țigări, în fiecare zi, alături de multe cafele și mult prea puțină odihnă.

Fumatul, susține Florin Busuioc, este unul dintre factorii principali care l-au dus la infarct. Celebrul actor și prezentator TV precizează că a fost cu adevărat dependent de tutun.

Cum s-a întâmplat nenorocirea

„După spectacol am zis că mă duc să fumez o țigară….și m-am dus să fumez o țigară. Și când m-am întors de la țigară…i-am zis lui Dragoș: bă, nu mă simt bine …zice:  vrei să mergem la spital . Zic:  cred că ar trebui. Era pentru prima oară când eu voiam la spital.

Am căzut, am zis asta și am căzut. Am vrut să mă sprijin de un scaun, am dat pe lângă el și am căzut de tot… Norocul meu a fost că lângă mine se afla și Bogdan Talașman, care mi-a făcut resuscitare imediat. Mi-a făcut masaj și în 6 secunde mi-a trimis oxigen la creier”, a povesit Florin Busuioc experiența prin care a trecut, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Cine l-a salvat pe Florin Busuioc

Florin Busuioc se mai află în viață datorită intervenției rapide a unui medic care a venit de acasă, fiind anunțat de urgență. Actorul a fost dus la spitalul din Craiova și băgat imediat în operație. Prezentatorul este acum conștient că a avut noroc cu ajutorul oamenilor din jur și recunoaște că stilul de viață nesănătos l-a adus la un pas de moarte.

„Am fost dependent de țigări, țigările m-au dus la infarct, și oboseala. Cred că ele au fost motivul principal. Îi sfătuiesc pe toți să se lase sau să nu se apuce de fumat. Trei pachete pe zi de țigări fumam, din cele mai tari de pe piață. Eram numai cu țigara în gură”, a mai spus Florin Busuioc.

Nu în ultimul rând, Florin Busuioc spune că nu mai fumează de atunci, adică de 4 ani, și spune că acum se simte un alt om.