Cum a ajuns Simona Halep subiect de glume acide pe internet. Fanii ei sunt furioși VIDEO

Cum a ajuns Simona Halep subiect de glume acide pe internet. Fanii ei sunt furioși VIDEO
Cum a ajuns Simona Halep subiect de glume acide pe internet.

Simona Halep, în vârstă de 29 de ani și numărul 9 WTA, a fost ținta mai multor ironii pe pagina sa de Instagram, după ce a apărut într-o nouă reclamă la un deodorant.

Cum a ajuns Simona Halep subiect de glume acide pe internet

Amintim însă că Simona Halep nu a mai disputat niciun meci oficial de tenis încă din data de 12 mai, atunci când s-a retras în turul secund al turneului de la Roma, la scorul de 6-1, 3-3 cu Angelique Kerber.

Motivul absenței ei Simonei din circuit este accidentarea la gamba stângă, de altfel, un motiv destul de serios, dar chiar și așa unii dintre urmăritorii Simonei nu s-au putut abține și au ironizat-o pe jucătoarea româncă de tenis.

Cu toate acestea, Simona Halep are contracte importante, astfel că eleva lui Darren Cahill încasează sume importante chiar dacă absentează temporar din circuit. Ea intenționează să revină pe teren luna viitoare, înscriindu-se la turneul WTA 1.000 de la Cincinnati, desfășurat în perioada 14 – 22 august.

Se știe că Simona Halep este sponsorizată de un brand de deodorante, iar aceataa filmat o reclamă apreciată și contestată deopotrivă:

„Folosesc Rexona zilnic, indiferent de ce imi rezervă ziua! E important pentru mine să nu am grija transpirației și pe teren, dar și intr-o zi de relaxare”, a spus Halep Halep în spotul publicitar postat pe pagina ei de Instagram.

Ironii la adresa Simonei Halep

Însă mulți urmăritori ai sportivei nu s-au abținut și au trecut la ironii la adresa ei:

„Păi grija transpirației nu o mai ai deoarece nu mai joci tenis cam de mult… Să ne spui cum e sa fii în afara Top 10!”, i-a comentat un urmăritor, iar altul a postat o ironie amară în secțiunea de comentarii:

„Dacă mi se permite o glumă, Simo, dă-te si pe gambă cu Rexona, dacă tot protejează așa de bine!”.

Amintim că Simona Halep a suferit o ruptură la gambă, iar din această cauză a ratat mai multe turnee importante în acest sezon, și anume, Roland Garros, Wimbledon și Jocurile Olimpice.

Simona Halep s-a relaxat într-o vacanță la Milano alături de viitorul ei soț, Toni Iuruc, în vârstă de 41 de ani.

De menționat este că Simona Halep o să părăsească Top 10 WTA după 7 ani,  înaintea turneului de la Cincinnati. Iar după competiția la care a disputat două finale în carieră, Simona Halep va merge la US Open, ultimul Grand Slam al sezonului, desfășurat în perioada 30 august – 11 septembrie.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Simona Halep (@simonahalep)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI