Simona Halep nu se uită la bani. Ce lux este în hotelul ei din Mamaia, Lotus Studios

Simona Halep nu se uită la bani. Ce lux este în hotelul ei din Mamaia, Lotus Studios
Antreprenorul Simona Halep câștigă bani frumoși

Simona Halep este una din cele mai bogate sportive române. Cu câștiguri de aproximativ 37 de milioane de euro, Simona a investit masiv în imobiliare. Fie că vorbim de zone rezidențiale sau resorturi la mare și la munte, Simona Halep este un antreprenor de succes. Cea mai recentă investiție este în Mamaia Nord, un complex de tip aparthotel.

Antreprenorul Simona Halep câștigă bani frumoși

Fiind cotată ca una din cele mai bogate sportive din România, Simona Halep, alături de tatăl și fratele ei, a investit masiv în zona imobiliarelor. În același timp a investit sume considerabile în zona de HoReCa, fie la munte, fie pe litoralul românesc.

Simona Halep a investit în 2019 aproximativ 500.000 de euro în extinderea și renovarea unui hotel pe care îl deține în Poiana Brașov, una dintre cele mai populare stațiuni de schi din România.

Cu această investiție, Halep a adăugat un alt etaj hotelului, astfel extinzând capacitatea de cazare. Hotelul de patru stele are acum 24 de camere, iar anul trecut a primit peste 20.000 de turiști.

Lanțul hotelier local Drachenhaus administrează hotelul. Simona Halep cumpăra hotelul de la firma locală Solar Business Project, care operează mai multe hoteluri sub marca Drachenhaus, inclusiv pe acesta, precum și un pub și o galerie de artă din Brașov.Tranzacția dintre Drachenhaus  și firma deținută de Simona Halep a avut loc în 2017.

Complexul turistic Lotus Studios în Mamaia Nord, un resort de lux

Anul trecut, în 29 aprilie, Simona Halep deschidea complexul turistic Lotus Studios în Mamaia Nord. Construit în sistem aparthotel, cmplexul are 20 de apartamente. Majoritatea au o suprafață utilă de 47 mp, iar cu un balcon, suprafața unui apartament ajunge la 60 mp. Toate cele 20 de camere dispun de un living, un dormitor, o bucătări, toate elementele având parte de lux și rafinament. Mai multe informații despre cazare, prețuri și altefacilitîți se regăsesc pe pagina de Facebook a complexului.

Complexul rezidențial de lux se pare că are succes, dacă ținem cont de rata de ocupare. Prețul unui imobil în cadrul complexului ajunge la aproximtiv 585 de lei pe noapte. Conform agregatelor HoReCa, în această perioadă este foarte greu de găsit un loc liber la Lotus Studios.

Simona Halep ocupă locul patru în clasamentul Forbes al celor mai bine plătite sportive feminine din lume. A avut câștiguri totale de 10,9 milioane de dolari între 1 iunie 2019 și 1 iunie 2020. Din acsest total 6,9 ​​milioane de dolari din premii câștigate la turnee și 4 milioane de dolari din sponsorizări.

Nouă dintre cele zece sportive feminine cele mai bine plătite din lume sunt jucătoare de tenis. Naomi Osaka se află în fruntea listei, cu câștiguri totale de 37,4 milioane de dolari. Este urmată de Serena Williams cu 36 milioane de dolari, Ashleigh Barty cu 13,1 milioane de dolari. În clasament urmează Simona Halep cu 10,9 milioane de doalri, și Bianca Andreescu cu câștiguri de 8,9 milioane de dolari.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI