Mircea Badea, uluit de investiţiile pe care le face Simona Halep: „Frățioare, eu aș uita româna pe aeroport”

Mircea Badea, uluit de investiţiile pe care le face Simona Halep: „Frățioare, eu aș uita româna pe aeroport”
Mircea Badea, uluit de investiţiile pe care le face Simona Halep: "Frățioare, eu aș uita româna pe aeroport"

Mircea Badea este uluit de investițiile pe care le face Simona Halep. Cunoscutul realizator al emisiunii „În Gura Presei” a comentat într-un mod original faptul că jucătoarea din Constanța a făcut numeroase „cumpărături” pe piața imobiliară din București. Simona Halep a câștigat în cariera sa peste 36 milioane de dolari.

Mircea Badea, uluit de investiţiile pe care le face Simona Halep

Mircea Badea a rămas „mască” atunci când a auzit despre investițiile făcute de Simona Halep în diferite proprietăți din București. Actualul număr 10 WTA a locuit timp de 7 ani într-un apartament aflat lângă Centrul Național de Tenis din Capitală timp de 7 ani. Apoi a stat în exclusivistul complex „Stejarii” în care a investit chiar Ion Țiriac. Logodna cu Toni Iuruc a determinat-o pe jucătoarea din Constanța să se gândească la viitor și la posibila viață de familie. Astfel, Simona Halep a investit în mai multe proprietăți din Capitală.

Una dintre ele se află în cartierul Primăverii, vechiul „cuibușor” al înalților demnitari comuniști. Halep a cumpărat o vilă care era aproape în paragină și, în curând, ea se va bucura de confortul acesteia. Dar, cum locuința se află, totuși într-un oraș plin de agitație și de zgomot, Simona Halep a decis să cumpere un teren și la Snagov unde ridică nu una, ci două vile uriașe. Mai mult, ea le-a cerut muncitorilor să construiască și un teren de tenis în curtea proprietății, unde să se poată antrena.

”Frățioare, eu aș uita româna pe aeroport”

Firește, invstițiile sunt mari, doar prețul unei vile în Primăverii ridicându-se la cel adunat de 30 de apartamente normale. Oricum, sumele cheltuite se cifrează la destule milioane de euro. Simona Halep a câștigat, până acum, aproximativ 36 de milioane de dolari în cariera ei. Totuși, chiar și o asemenea avere pare că nu justifică, în opinia lui Mircea Badea, cheltuielile făcute pentru proprietățile nou achiziționate. Realizatorul TV a declarat că dacă ar avea un singur milion, nu 36, ar uita limba română pe aeroport, în drum spre „alte zări de soare pline”.

Și-a construit în ultimul an nu una, ci trei case, dintre care două pe aceeași stradă în afara Bucureștiului. Dac-o fi adevărat, mă gândesc așa: dânsa a câștigat cel puțin 36 de milioane de dolari numai din tenis, strict din turnee. Contractele de publicitate, care nu sunt ca la Naomi Osaka, să ne înțelegem, e mare diferență…

Că totuși vine din România doamna Halep! Contează și asta. Adică nu se năpustesc giganții mondiali să vâre banul. Bun, 36 de milioane numai din tenis. Frățioare, adică două case la Snagov? Să mor, dacă aș avea un milion, nu 36 de milioane, frățioare, aș uita româna pe aeroport. Adică să stau la Snagov? De ce aș sta la Snagov? Nu am înțeles ideea. Sigur, doamna Halep… Nu îi spun eu doamnei Halep ce să facă și cum să-și cheltuiască banii”, a spus Mircea Badea, realizatorul emisiunii „În Gura Presei”, conform prosport.ro.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI