Cum a ajuns să arate fosta soție a lui Răzvan Simion de la Antena 1, la patru ani de la divorț. Radiază de fericire

Autor: Andrei Simion - 13:36, 14 nov. 2019
Fosta soție a lui Răzvan Simion este într-o nouă relație, la patru ani de la divorț

Fosta soție a lui Răzvan Simion și-a refăcut viața după divorțul din urmă cu patru ani. Diana Simion este de patru luni într-o relație cu omul de afaceri Radu Biță și pare extrem de fericită. Mai multe detalii despre căsnicia dintre ea și Răzvan Simion a oferit chiar vedeta postului de televiziune Antena 1.

Fosta soție a lui Răzvan Simion este într-o nouă relație, la patru ani de la divorț

Răzvan Simion a fost căsătorit cu Diana și au făcut doi copii, pe Ianca și Tudor. Cei doi au divorțat în urmă cu patru ani, iar vedeta postului de televiziune Antena 1 a vorbit recent despre căsnicia cu Diana și despre divorț.

„Dacă aş regreta aş fi încă acolo… lucrurile s-au consumat! Sunt relaţii care ard repede, dar care stau pe făgaşul ăsta un timp! S-au terminat lemnele din sobă!”, a declarat Răzvan Simion.

Întrebat dacă l-au afectat declaraţiile fostei soţii de-a lungul timpului, Răzvan Simion a răspuns: „Nici nu le mai citeam, oricum era foarte greu să discern ce s-azis, ce s-au umflat, nu m-am ambalat! Am înţeles şi supărarea ei, n-am răspuns. Cred că n-am răspuns niciodată.”

DIana Simion și Radu Biță
Diana Simion și Radu Biță

Actualul iubit al Dianei Simion, afaceristul Radu Biță, a dezvăluit cum a cunoscut-o pe femeie și cum s-a îndrăgostit de ea.

„Avem o relaţie de câteva luni. Ne cunoaştem de vreo 20 de ani, însă abia acum câteva luni ne-am revăzut, cu ocazia unui eveniment, unde am socializat şi s-a întâmplat ce se întâmplă în continuare. Sunt un om simplu, nu am averi, muncesc mult, îmi place să trăiesc liniştit. Diana mă ajută, ne susţinem reciproc”, a declarat Radu Biță pentru click.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI