Lidia Buble, gata să devină mamă. Iubita lui Răzvan Simion a făcut anunțul pe Instagram

Lidia Buble, gata să devină mamă. Iubita lui Răzvan Simion a făcut anunțul pe Instagram

Lidia Buble se simte pregătită de această schimbare uriașă și vrea să devină mamă. Nu este pentru prima dată când artista face un asemenea anunț, spre surpriza fanilor săi de pe Instagram. Vestea cea mare a venit de curând din partea vedetei, pe contul său de pe rețeaua socială.

Lidia Buble, gata să devină mamă

Lidia Buble, gata să devină mamă. Iubita lui Răzvan Simion a făcut anunțul pe Instagram
Iubita lui Răzvan Simion își dorește foarte tare să devină mămică și a făcut un anunț

În această vară, cântăreața a împlinit frumoasa vârstă de 26 de ani și pare că vrea să facă o schimbare foarte mare în viața ei. Iubita prezentatorului de la matinalul de pe Antena 1 nu pare c-ar vrea să mai aștepte până când își va îndeplini această mare dorință. Lidia Buble le-a împărtășit fanilor ei de pe Instagram că vrea foarte mulți copii și are de gând să își asume acest rol foarte serios.

Nu e de mirare că vrea să facă un asemenea pas, mai ales că vedeta provine dintr-o familie numeroasă și mereu s-a mândrit cu acest lucru. Mai mult, artista e foarte apreciată în special de publicul tânăr din România, de aceea nu se ferește să le răspundă curiozităților fanilor săi.

Lidia Buble își dorește peste 10 copii!

Cu o carieră în plină ascensiune și hituri lansate unul după altul, cântăreața pop vrea să își întemeieze o familie, iar mărturisirea ei i-ar putea lua pe mulți prin surprindere. Pentru că întrebările în acest sens veneau în valuri, din partea fanilor, Lidia Buble a decis să le dea curs tuturor curiozităților.

„Când vine vorba despre copii sunt disperată. Nu-mi doresc un copil, nici doi, nici trei, nici zece, nici unsprezece, nici doisprezece, mai mulți”, a mărturisit Lidia Buble, pe InstaStory.

În doar câțiva ani, aceasta se vede la casa ei, înconjurată de câțiva bebeluși. Vedeta a mai spus că vrea să fie o mamă cu foarte mulți copii, numărul acestora depășind 11. E o cifră foarte bine aleasă de cântăreață, pentru că a dorit să sublinieze și faptul că vrea să fie asemenea mamei sale. Lidia Buble are 10 frați pe care îi iubește foarte mult și de care a avut la rândul ei grijă, când era acasă, în Deva.

 

Urmăriți Playtech.ro și pe