Soția lui Mihai Bobonete de la PRO TV, gest copleșitor, de ziua ei. Ce a făcut Cătălina

Soția lui Mihai Bobonete de la PRO TV, gest copleșitor, de ziua ei. Ce a făcut Cătălina
Mihai Bobonete și soția, după ce s-au cununat religios

Soția lui Mihai Bobonete nu este prea cunoscută în spațiul public, cel puțin, nu la fel ca actorul și stand up comediantul îndrăgit de atâția români. Ea se remarcă însă prin faptele bune admirabile, din care am avea cu toții ceva de învățat.

Soția lui Mihai Bobonete, Cătălina, își serbează azi, 24 mai, ziua de naștere, dar, în loc să primească daruri, așa cum este obiceiul, ea a fost cea care a dăruit.

Soția lui Mihai Bobonete, altruistă chiar și de ziua ei

Fapta ei a fost dezvăluită de Oana Mareș, fosta soție a lui Augustin Viziru, deoarece Cătălina Bobonete nu obișnuiește să apară nici măcar în spațiul public drept soția unuia dintre cei mai cunoscuți actori, d-apoi să se mai laude cu fapta sa caritabilă.

„Pentru că este un om cu o inimă plină de iubire, pentru că este un om recunoscător și ne inspiră, Bobonete Cătălina, a.k.a. nașa, nu a vrut cadouri de ziua ei, ci a donat banii copiilor cu nevoi speciale prin «Dăruiește ziua ta» a celor de la KinetoBebe. Au venit mulți prieteni și artiști care au bucurat invitații, mai ales copiii. Că noi ne-am luat cu vinul și mâncarea superbună! Mini Imrpo, Magicianul Robert Tudor și Andrei Leonte s-au ocupat de atmosferă! La mulți ani cu multă dragoste! We love you!” Oana Mareș, despre soția lui Mihai Bobonete

sotia lui mihai bobonete

De când este căsătorit celebrul actor

mihai bobonete sotia lui mihai bobonete copii
Mihai Bobonete, soția și cei doi copii ai lor

Actorul a devenit mai cunoscut în spațiul public după ce a apărut în serialul de comedie Las Fierbinți, de la PRO TV, în rolul personajului Bobiță. De atunci, a ținut o mulțime de spectacole de stand up comedy unde umple săli întregi și-i amuză pe români cu glume inspirate mai ales din viața sa, pățanii și evenimente cărora le dă o aură comică.

Totuși, soția lui a ales să stea departe de lumea showbizului, chiar dacă Bobonete o menționează mereu în glumele sale de pe scenă. Cei doi se cunosc de o viață, dar s-au căsătorit în 2003 și în 2011, au devenit pentru prima dată părinți. Azi, au împreună doi copii, un băiețel pe nume Octavian, și o fetiță, Maria Elena.

Vezi AICI glume sale din spectacolele de stand up comedy.