Cum a ajuns să arate Bobby Ewing din Dallas, la 71 de ani. Mai să nu îl recunoască fanii

Cum a ajuns să arate Bobby Ewing din Dallas, la 71 de ani. Mai să nu îl recunoască fanii
Bobby din Dallas: cum arată actorul astăzi, la 71 de ani

La începutul anilor 90, Patrick Duffy, Bobby Ewing din ”Dallas”, era unul dintre cei mai râzvniți bărbați din lume, personajul din serialul american propulsându-l atât în inima multor femei, cât și în lumea cinematografică. A trăit însă atâtea drame câte a pus în scenă, iar astăzi, la 71 de ani, după multe suferințe, a ajuns să redescopere iubirea.

Bobby Ewing din Dallas, drame și iubiri. Cum arată astăzi?

În 1986, când deja filma de 8 ani pentru serialul ”Dallas”, Patrick a primit o veste groaznică: părinţii lui au fost asasinaţi. Toată America era în stare de șoc. Marie și Terence Duffy aveau un bar în Montana, unde erau îndrăgiți și respectați, până într-o zi, când în local au apărut adolescenţii Kenneth Miller şi Sean Wentz, care i-au jefuit și ucis.

„Pentru fiecare lucru nefericit care se întâmplă, inclusiv moartea părinților mei, sunt vinovat. Sunt responsabil pentru faptul că sunt fiul a doi oameni care au fost uciși. Nu eu am cauzat uciderea lor. Dar dacă sufăr din cauza asta, este karma mea pe care am avut-o în această viață și în aceste circumstante”, declara Patrick în 2006, într-un interviu pentru The Guardian.

Nu a fost, însă, singura traumă suferită. Soția sa, Carlyn Rosser, cu zece ani mai în vârstă, a murit în 2017 răpusă de cancer, după o căsnicie de mai bine de 40 de ani. Ei au doi băieți, Padraic, în vârstă de 45 de ani, și Conor, de 40.

Timpul a trecut, iar actorul și-a găsit alinare în sarcinile vieții de bunic. Soarele a răsărit pe strada sa abia acum, în pandemie, când în cale i-a ieșit femeia care îi bucură zilele în prezent. Cei doi s-au găsit pe internet, unde el s-a alăturat unui grup unde se aflau mai mulți prieteni.

El o știa de ani buni pe Linda Purl, actrița din ”Happy Days”, în vârstă de 65 de ani, dar tocmai acum a fost momentul potrivit pentru a o cunoaște cu adevărat. Astfel, Duffy o ia de la capăt la 71 de ani și mărturisește că nu se mai aștepta să simtă vreodată așa ceva după pierderea soției.

Biografie – roluri

Actorul Patrick Duffy s-a născut la 17 martie 1949, in Townsend, Montana, S.U.A. În anul 1977 a jucat în ”Omul din Atlantis”, apoi timp de 13 ani a fost Bobby în serialul ”Dallas”. În perioada 1991 – 1998 a jucat în sitcom-ul ”Step by step”, apoi, timp de cinci ani, în rolul lui Stephen Logan din ”Dragoste și putere”. În anul 2012 a reluat rolul lui Bobby Ewing în continuarea serialului fenomen ”Dallas”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI