Cum a ajuns să arate azi Axinte de la Vacanța Mare. Cu ce vedetă din România s-a pozat, după ce a fost acuzat de escrocherie

Cum a ajuns să arate azi Axinte de la Vacanța Mare. Cu ce vedetă din România s-a pozat, după ce a fost acuzat de escrocherie
Florin Petrescu, alias Axinte de la Vacanța Mare, are probleme grave

Îl mai știi pe Axinte de la ”Vacanța Mare”? Acesta s-a transformat total și s-a pozat cu o vedetă din România, nimeni alta decât celebra Maria Constantin. Imaginea a fost publicată pe contul de Instagram al frumoasei artiste.

Cum a ajuns să arate azi Axinte de la Vacanța Mare

Dacă vă întrebați ce mai face Axinte de la ”Vacanța Mare”, ei bine acesta pare să-și fi făcut din nou apariția în showbiz. Acesta s-a fotografiat alături de artista Maria Constantin, iar comentariul care însoțește imaginea este ”N-a trecut o săptămână. Suntem din nou împreună??‍♀️ @axintesicaravana”.

Florin Petrescu alias Axinte, acuzat de escrocherie

Florin Petrescu, în vârstă de 46 de ani este actorul care a dat naștere celebrului personaj Axinte, din ”Vacanța Mare”. După ce grupul umoristic s-a destrămat, acesta a fost nevoit să se reprofileze. La început, acesta oferera show-uri umoristice, după care s-a apucat de cântat. A dorit însă să facă mai mulți bani și astfel a devenit organizator de evenimente și impresar. În atari condiții, în ultimii ani, acesta le-a găsit artiștilor concerte, reușind să încaseze un procent de 20% din valoarea contractelor. Toate bune și frumoase o vreme, până când a fost acuzat de mai multe vedete de top de la noi, dar și de alți impresari, că a uitat să le achite drepturile bănești cuvenite în urma prestării de servicii în spectacolele organizate de compania lui.

Axinte, cel mai mare țepar! Rusine! Si mie are sa -mi dea bani de un an de zile, un nesimtit! Nu cred ca exista o persoana din showbizul romanesc care sa fi lucrat cu acest personaj (fara caracter si educatie ) si sa nu fi avut probleme finaciare”, a reacționat impresarul Marius Gavrilă, general manager la Mix Music, potrivit national.ro.

Gavrilă a revenit cu detalii într-o altă postare pe Facebook: ”Nu mi-a plăcut niciodată să împroșc cu noroi în colegii de breaslă. E loc pentru toți pe plaja asta profesională, cu mult mai mult pentru cei care respectă meseria asta, care prețuiesc seriozitatea. Ma refer strict la Florin Petrescu, pe care multa lume il acuză zilele acestea ca e dator vândut multor artiști, ca a devenit cel mai titrat țepar din showbiz. Nu vreau să fiu un alt tun indreptat asupra sa (deși are restanțe în a-mi achita circa 4 miliarde pentru activități artistice)”, a precizat impresarul țepuit.

Axinte îi distrează pe românii din Spania

De asemena, se zvonea că printre victime se află artisti de primă mână precum: Alex Velea, Andreea Bălan, Anna Lesko, Matteo, What’s Up, dar și alte trupe și cântareți de muzică populară care au de încasat sume restante de la acesta pentru concertele pe care le-au susținut în turneul lui.

După scandaluri, Axinte a plecat în Spania, la Madrid, pentru a se ocupa de un restaurant cu clienți români. Acesta întreține atmosfera în restaurantul din capitala spaniolă și aduce artiști români pentru a-i distra pe clienții români. Acesta dorește să îi aducă acolo și pe foștii colegi de scenă de la Vacanța Mare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI