Frankfurt din Vacanţa Mare a ajuns de nerecunoscut. Cum arată actorul la 46 de ani. Are o barbă foarte mare

Frankfurt din Vacanţa Mare a ajuns de nerecunoscut. Cum arată actorul la 46 de ani. Are o barbă foarte mare

Cu siguranță vi-l amintiți pe cel care îi dădea viață personajului Frankfurt, din show-ul Vacanța Mare. În urmă cu aproape două decenii, emisiunea de divertisment îi ținea pe telespectatori lipiți de micile ecrane, fiind difuzată pentru prima dată la Pro TV.

Frankfurt din Vacanţa Mare a ajuns de nerecunoscut

Frankfurt din Vacanţa Mare a ajuns de nerecunoscut. Cum arată actorul la 46 de ani. Are o barbă foarte mare
Actorul Iulian Ilinca are în prezent vârsta de 46 de ani și este de nerecunoscut

Așa a devenit cunoscut și Iulian Ilinca, cel care i-a dat viață personajului Frankfurt, un tânăr rebel și scandalagiu, pe care românii au ajuns să țină minte mai ales prin datorită temperamentului. Alături de Costel şi Leana, Axinte, Lila, Mitică sau Romică, și Frankfurt a ajuns un favorit al publicului.

Au trecut 20 de ani de când Vacanța Mare intra în casele românilor și în prezent cel care îi dădea viață personajului cunoscut și pentru replica „Te sparg, să moară mama!” are vârsta de 46 de ani. Show-ul a fost multă vreme lider de audiență, mai ales în vremurile în care era difuzat în mod exclusiv doar pe postul Pro TV, unde și-a marca și lansarea în televiziune.

Anul 2019 îl surprinde pe actorul din fosta trupă de divertisment Vacanța Mare cu o înfățișare total diferită, față de cea pe care o avea atunci când juca împreună cu Mugur Mihăescu și Radu Pietreanu. În prezent acesta și-a lăsat o barbă foarte lungă și pare să fie ca deghizat când iese din casă.

Ce face Frankfurt din Vacanța Mare în 2019?

În trecut, personajul pișpirel era foarte ușor de recunoscut pentru publicul larg, dar în momentul de față e complet transformat, după ce și-a lăsat o barbă atât de mare și a acumulat și câteva kilograme, față de anii tinereții. În câteva imagini postate de Iulian Ilinca, pe contul său de Facebook, fanii au putut remarca diferența uriașă.

De asemenea, bărbatul cunoscut de o țară întreagă nu a renunțat la actorie. În ultimii ani, publicul român l-a putut urmări în special în piese de teatru. A jucat în producții precum „O noapte furtunoasă” sau „Ketchup”, dar și în câteva spoturi publicitare. Mai mult, în 2016, actorul de la Vacanța Mare a decis să ia o pauză, atunci când împreună cu colegii săi au filmat o ultimă dată, la Kanal D.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI