Cum a ajuns să arate astăzi restaurantul pe care Romică Țociu l-a avut în cartierul Dristor

Cum a ajuns să arate astăzi restaurantul pe care Romică Țociu l-a avut în cartierul Dristor
Cum a ajuns să arate acum restaurantul pe care l-a avut Romică Țociu în Dristor?

Romică Țociu face parte din persoanele publice care s-a bucurat de o afacere în domeniul HoReCa. Cunoscutul artist și prezentator de televiziune a avut un restaurant căruia des îi treceau pragul fanii acestuia. Cum a ajuns să arate acum fostul local pe care l-a avut în cartierul Dristor?

Cum arată acum restaurantul lui Romică Țociu din Dristor?

Romică Țociu a făcut și el parte din categoria largă a personelor publice care s-au bucurat de o afacere în domeniul HoReCa. Fanii s-au bucurat extrem de tare când au auzit de restaurantul din cale afară de accesibil pe care l-a deținut cândva artistul în zona Dristor.

Umoristul a avut „casa plină” în fiecare an de Revelion, mai cu seamă că pe mese s-au purtat mereu unele din cele mai iubite preparate tradiționale românești. Printre mâncărurile care se serveau des acolo erau: piftie de curcan, tobă, pastramă, ruladă de pui, salată boeuf, salată de vinete, sărmăluțe, pulpă de porc, murături și tort de ciocolată.

Barul era deschis până la 05:30, iar taraful Ciprian Bella era de regulă cel care îi încânta pe invitați la noaptea dintre ani. Tot tacâmul costa 245 de lei de persoană, un preț rezonabil și accesibil pentru o mare parte din români.

Din păcate, ghinionul s-a năpustit asupra actorului care a aflat în primăvara lui 2014 că restaurantul pe care îl deține a luat foc. Incendiul ar fi pornit de la un magazin alimentar din sectorul 3 al Capitalei, iar flăcările s-au extins asupra unui magazin de jucării, după care a luat foc și ‘Restaurantul Dristor’.

Vedetele adoră statutul de patron

Noua modă în rândul vedetelor de la noi este să se folosească pe cât de mult posibil de notorietate pentru afaceri în altă sferă decât în cea în care activează. Multe sunt personajele de la noi care au ales să intre în afaceri și să dea o șansă patronatului.

Acestea au ales domeniul HoReCa ce este unul de viitor, aparte de criza prin care a trecut în perioada pandemică. Multe dintre localuri merg excelent, dar mai cu seamă următoarele 10 sunt unele din cele mai de fiță și cunoscute în rândul bucureștenilor:

  • 10 restaurante cu patroni vedete

1. La Kostas – Bodo (Proconsul)
2. Lacrimi si sfinti – Mircea Dinescu
3. Cherhanaua Ancora – Marius Tuca
4. St. Patrick – Mugur Mihaiescu (Garcea)
5. Fior di Poesia – Patriziei Paglieri
6. Hanul cu Tei – Ilie Dumitrescu
8. Trattoria il Calcio – Cosmin Olaroiu si Gino Iorgulescu
9. Iconic Food Wine & Design – Camelia Sucu
10. Chico Chillout – Dima (LaLa Band)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI