Romică Țociu a spulberat misterul. De ce nu a mai apărut alături de Cornel Palade

Romică Țociu a spulberat misterul. De ce nu a mai apărut alături de Cornel Palade
Care este motivul pentru care Romică Țociu nu mai apare alături de Cornel Palade?

Romică Țociu clarifică valul de zvonuri care arată că s-ar fi certat cu prietenul său. Care este motivul pentru care artistul nu a mai apărut alături de Cornel Palade? Românii îi știau de nedespărțit până acum.

Romică Țociu și Cornel Palade s-au certat? Cum este relația lor, de fapt?

Sunt parte a unor cupluri de scenă sau de pe micile ecrane pe care românii îi socotesc doar împreună. Majoritatea sunt îndrăgostiți de umorul lor și împart de atâția ani aplauzele la doi, reușind de cele mai multe ori să umple săli de râsete și voie bună.

Fac parte din cele mai unite cupluri din viața publică precum: Stela și Arșinel sau Răzvan și Dani. Până de curând existau doar împreună în imaginea multora, dar iată că de o bună vreme cei doi pare că s-au cam uitat.

Mulți s-au întrebat în timpul acesta dacă nu cumva bunii prieteni s-au certat pentru că cei doi au acceptat propuneri ale unor proiecte diferite și au făcut pereche cu alți oameni. Țociu a mărturisit că nimic nu s-a întâmplat între aceștia, așa cum s-a zvonit, ci doar au încercat ceva diferit.

Mai mult decât atât, anul acesta se fac 32 de ani de când formează un cuplu pe scenă: „Suntem împreună în continuare, vedem ce se se întâmplă. Aşteptăm un proiect mare în toată ţara. Anul asta facem 32 de ani de când formăm un cuplu.

Noi o să începem proiectele, aşteptăm să mergem pe litoral cu spectacolele. Ne e dor să jucăm, să urcăm pe scenă”, a adăugat acesta care i-a asigurat pe fani că nimeni și nimic nu poate șterge cu buretele lucrurile pe care le-au trăit împreună și succesul pe care l-au clădit umăr la umăr. Amintim că ambii au participat la emisiunea „Te cunosc de undeva”. Țociu a fost alături de Adriana Trandafir, iar Cornel Palade a avut-o în drepta pe fiica sa. 

„Nu se ştie ce apare bun în drumul nostru”

„După două sezoane la „Te cunosc de undeva” cu Adriana Trandafir am zis să ne despărţim şi să meargă cu fiica ei, să se simtă bine împreună. Ar fi trebuit să plec şi eu în „Asia Express”, dar cu Jean de la Craiova (Jean Dumitrache). Nu puteam cu nimeni altcineva.

Cornel Palade a zis că merge, da stă numai 10 minute (râde). Jean nu a mai putut pentru că avea câteva proiecte, avea de rezolvat diverse lucruri. Nu îmi era frică de necunoscut, necunoscutul uneori poate fi foarte interesant, nu se ştie ce apare bun în drumul nostru”
Romică Țociu (Sursa: click.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI