Cum a ajuns Denisa de la Bambi milionară în euro în doar 3 ani. Secretul fostei cântărețe

Cum a ajuns Denisa de la Bambi milionară în euro în doar 3 ani. Secretul fostei cântărețe
Cum a ajuns Denisa de la Bambi milionară în euro

Denisa de la Bambi a ajuns milionară în euro, în numai trei ani. Fosta cântăreață este acum o femeie de afaceri de succes. Aceasta este proprietara unui business care la final de an 2021 cu o cifră de afaceri de patru milioane de euro. Denisa de la Bambi a pornit în afacere de jos, doar cu 500 de euro, însă în patru ani a ajuns milionară. Mihai Morar a invitat-o în podcastul său, „Fain&Simplu„, unde aceasta și-a spus povestea.

Cum a ajuns Denisa de la Bambi milionară în euro în doar 3 ani

Denisa de la Bambi are o poveste impresionantă. În numai trei ani ea a devenit milionară în euro. A plecat la drum doar cu 500 de euro, la o măsuță în manasardă, a fost vreme de opt luni singurul angajat al propriei afaceri, iar la ora actuală are peste 40 de parfumerii deschise în Europa. Anul acesta, de ziua ei, aceasta a inaugurat magazinul de la Cannes. Mihai Morar a povestit tot în prezentarea podcastului.

”UN PODCAST DESPRE CEA MAI SPECTACULOASA TRANSFORMARE A UNEI PERSOANE PUBLICE DIN ULTIMII ANI.
În 3 ani, Denisa Tanase s-a transformat din “Denisa de la Bambi” în proprietara unui business care închide anul 2021 cu o cifră de afaceri de 4 milioane de euro.

A plecat la drum cu 500 de euro, la o măsuță în mansardă, a fost vreme de 8 luni singurul angajat al propriei afaceri, iar acum are peste 40 de parfumerii deschise în Europa. Anul acesta, de ziua ei, a inaugurat magazinul de la Cannes.

Podcastul acesta s-ar putea numi “The Romanian Dream”. Și cred nu e o întâmplare că îl lansez în preajma Zilei Naționale. E o poveste care te inspiră, nu te pune pe gânduri, ci te pune pe fapte. Denisa e “românul” care nu de plânge, nu urăște, nu omoară “capra vecinului”.

Nu e perfectă, își recunoaște greșelile, nu îi e rușine să spună că nu știe, nu îi e teamă de eșec. E genul de conversație după care vei simți “puterea din tine”.

Secretul reușitei Denisei de la Bambi

Denisa de la Bambi a spus secretul reușitei ei.

„Secretul reușitei este în primul rând foarte multă muncă. Și când spun foarte multă mă refer la muncă, zi de zi, fără oprire. În al doilea rând, am avut ambiția să urmăresc ideile pe care mi le-am proiectat. Am avut familia lângă mine.

Pe soțul meu, pe sora mea, iar atunci mi-a fost mai ușor. În multe lucruri, soțul meu m-a și împins din spate, el este cel care m-a sfătuit să îmi asum anumite riscuri și am avut rezultatele acestea”, a declarat vedeta.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI