De ce a renunțat Mihai Morar la televiune după aproape 15 ani. Reacția care spune multe despre vedetă

De ce a renunțat Mihai Morar la televiune după aproape 15 ani. Reacția care spune multe despre vedetă
De ce a renunțat Mihai Morar la televiziune?

Care este motivul pentru care Mihai Morar nu mai are niciun proiect pe TV? Fanii s-au întrebat de ce după ani și ani a renunțat la micile ecrane. Vedeta a venit cu argumente pentru prima oară despre alegerea sa. Reacția vedetei a spus multe.

Motivul pentru care Mihai Morar a renunțat la televiziune

Mihai Morar este unul din cei mai cunoscuți oameni de radio și de televiziune de la noi. Acesta a renunțat la micul ecran după  zeci de ani de activitate, lucru care i-a întristat pe mulți dintre fanii care îl doreau în continuare în fața lor.

Vedeta a șocat cu alegerea sa, dar nu regretă deloc decizia luată. Celebrul fost prezentator TV a mărturisit care a fost unul din motivele importante care l-au făcut să realizeze că locul lui nu mai este acolo. Se pare că pandemia i-a adus o viziune nouă și l-a făcut să-și reorganizeze cariera.

„A fost un context pandemic. S-a luat decizia să avem o lună pauză, după lockdown. În momentul în care am ieșit din platou, eu am știut că nu o să mai calc niciodată acolo”, a declarat Mihai Morar în cadrul unui podcast.

Acesta a descris decizia ca pe un „sentiment de eliberare”, susținând ulterior că nu s-a mai regăsit în conceptul emisiunii pe care o realiza. Tot fostul moderator a declarat că ultimul lucru important pe care l-a făcut la TV a fost interviul cu Fulgy, fiul Clejanilor.

„A fost un sentiment de eliberare, faci lucruri pe care nu ți le dorești să le faci. Mă durea cel mai tare că nu mai era relevant. Ultimul lucru important pe care l-am făcut la tv a fost interviul cu Fulgy”, a mai spus el.

„Născută din conversația faină”

Amintim că fanii s-au bucurat să-l vadă imediat după în cadrul propiului podcast unde a invitat multe personalități cunoscute, ulterior a lansat și prima sa carte. Lansarea a avut loc de ziua lui, pe data de 14 septembrie.

„Născută din conversația faină și simplă cu Părintele Constantin Necula, “DESPRE SENSUL VIEȚII” apare exact în momentul în care cred că oamenii au cea mai mare nevoie de ea. Nu e o carte despre credință, nici despre știință, e o carte care le împacă pe amândouă, dar, mai presus, e o carte despre ființă.

Despre “a fi” în vremuri în care am uitat să fim. E o carte despre “ÎNSĂȘI VIAȚA”, așa cum am scris în prefața cărții, probabil cel mai intim text pe care l-am scris vreodată până azi, în ziua când împlinesc 40 de ani.”, a scris Mihai Morar pe pagina sa de Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI