Cum a ajuns Becali să îi dea o casă unui bărbat care și-a abuzat fiica. „Fetele nu trebuie să stea la un loc cu băieții”

Gigi Becali a făcut câteva declarații neașteptate despre cazul șocant care s-a petrecut în localitatea Văgiulești, din județul Gorj. Un bărbat invalid și-a abuzat fiica, minoră la acea vreme. Familia acestuia a fost ajutată de afaceristul din Pipera, după ce a aflat că era vorba de mai mulți copii care trăiau în sărăcie. Au primit atât o casă mobilată și utilată din partea latifundiarului, dar și o sumă de bani.

Cum a ajuns Becali să îi dea o casă unui bărbat care și-a abuzat fiica

Deși copiii familiei își vedeau visul cum se împlinește, mai ales că le fusese foarte greu atât de multă vreme, fericirea le-a fost umbrită. Condițiile în care trăia familia lui Alexandru și a Marianei Bucur l-a impresionat pe Gigi Becali. Este cunoscut că omul de afaceri obișnuiește să facă acte de caritate și să îi ajute pe cei nevoiași, de aceea s-a și implicat atât de serios.

Gigi Becali a făcut declarații cutremurătoare despre cazul din județul Gorj
Gigi Becali a făcut declarații despre cazul șocant din județul Gorj. Tatăl invalid și-a abuzat fiica minoră

În anul 2012, oamenii ajunseseră să doarmă sub cerul liber, dar au primit o casă în care exista atât mobilă, cât și aparatura necesară. Mai mult, Gigi Becali le-a celor din familia gorjeană și „bani de buzunar”, dar la scrut timp de când au primit o nouă șansă, tatăl a comis o faptă teribilă. Bărbatul invalid a comis acte de pedofilie și și-a abuzat fiica minoră, de 15 ani și locuința a fost vândută, după ce ajunsese în paragină.

„Eu nu l-am ajutat pe el. Am ajutat copiii. Casa am cumpărat-o pentru copii. Eu cumpar când văd că e o familie cu 7-8 copii și stau în 2 camere. Fetele nu trebuie sa stea la un loc cu băieții. Eu am ajutat 10 copii și o femeie. Eu nu sunt Dumnezeu”, a povestit Gigi Becali, la final de ianuarie, pentru România TV.

Ce spune Gigi Becali despre Gheorghe Dincă

În interviul pe care l-a acordat la finalul lunii trecute, latifundiarul a făcut referire și la criminalul din Caracal. Gigi Becali susține că și Gheorghe Dincă ar fi „posedat”, din pricina faptelor comise în vara anului trecut.

„Cei care fac asta sunt posedați de draci. Ca și Dincă. Credeți ca au vreo vină? Sunt posedați de draci. Numai dracul te pune să iei o fetiță și să o omori. Numai dracu te pune să îți violezi fata. Cum poți să te uiți la fata ta ca la femeie? Nu înseamnă ca e dracul?”, a mai susținut Gigi Becali.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI