Caz cutremurător în Gorj. Adevărul despre o familie ajutată de Gigi Becali. Cum și-a abuzat tatăl propria fiica

Caz cutremurător în Gorj. Adevărul despre o familie ajutată de Gigi Becali. Cum și-a abuzat tatăl propria fiica
Caz cutremurător în Gorj. Tatăl dintr-o familie ajutată de Gigi Becali și-a abuzat propria fiică

O familie ajutată de Gigi Becali a ascuns un adevăr crunt în spatele neajunsurilor. Capul familiei ajutate de cunoscutul afacerist și-a abuzat propria fiică. Ce s-a mai descopetit despre familia în cauză și care este, de fapt, povestea ascunsă de lacrimi?

Caz Gorj: Tatăl unei familii ajutate de Becali și-a abuzat fiica

O asociația din Gorj a făcut cunoscută povestea tristă a unei familii cu șase copii crescuți de un tată invalid, după ce mama i-a părăsit. Gigi Becali, săritor ca întotdeauna, a auzit de neajunsurile acestora și s-a oferit să le doneze o casă. Din păcate, problemele tatălui de sănătate nu sunt singura îngrijorare, pentru că Andrei, unul din cei mai mici copii, suferă de handical locomotor. Ambele labe ale membrelor inferioare sunt sucite, neputând nici măcar să le miște. Înainte să fie ajutată de oameni cu suflet, familia din Gorj trăia în condiții mizere, într-o casă care aproape se dărâma pe ei, o casă care nici măcar ușa de la intrare nu o avea. Libertatea.ro a descoperit ppvestea reală, în timpul în care căuta detalii despre cazul care a emoționat o țară întreagă. Din păcate, Alexandra, fata de 16 ani a soților Bucur, și-a făcut curaj și le-a dezvăluit că a fost abuzată în repetate rânduri de părintele său.

“Autoritatea locală de la domiciliul pârâților a notificat petenta în legătură cu schimbarea situației socio-familiale, în sensul că au primit prin donație o casă compusă din trei camere, utilată și mobilată corespunzător, precum și o donație lunară în bani. Pe toată durata rezidenței, părinții au menținut relații cu copiii. Pârâții au solicitat să fie repuși în drepturi”, se arată în motivarea Judecătoriei Motru.

Cazu șocant în Gorj. Ttaăl unei familii ajutate de Gigi Becali a abuzat-o pe fiica sa
Cazu șocant în Gorj. Ttaăl unei familii ajutate de Gigi Becali a abuzat-o pe fiica sa

„Vecinii sunt invidioși pe noi”

În timpul acesta, Alexandru Bucur prezenta altă realitate. Totul e bine, poate prea frumos, reușind la finele zilei să-i facă invidioși pe ceilalți vecini. “Noi ne descurcăm cu banii, nu avem nici o problemă. De fapt, vecinii chiar sunt invidioși pe noi.”

Mai mult decât atât, capul familiei pare împăcat și senin, cu toate că mărturisirile fiicei sunt șocante. “A sunat-o pe colega noastră, care a înregistrat conversația și a alertat poliția. Acest copil a fost violat de mai multe ori și are traume”, a declarat pentru Libertatea președintele asociației, Cristina Lia.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI