Horoscopul zilei de sâmbătă, 3 decembrie 2022. Zodia care se suprasolicită, nu găseşte înţelegere nicăieri

Horoscopul zilei de sâmbătă, 3 decembrie 2022. Zodia care se suprasolicită, nu găseşte înţelegere nicăieri
Horoscopul zilei de sâmbătă, 3 decembrie 2022

Horoscop zilnic 3 decembrie. Luna se află astăzi în tranzit prin Berbec, ipostază din care ne activează spiritul de competiție, ne face mai agitați pe interior, mai curajoși și dornici de a ieși în față. Avem inițitive, însă există riscul de a ne asuma riscuri inutil.

Horoscop zilnic 3 decembrie

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Cu Luna în tranzit prin zodia ta, dai dovadă de o ambiție ieșită din comun care te poate determina să faci lucruri insuficient analizate. Ai inițiativă, ești mai îndrăzneț și mai hotărât, însă evită să iei decizii importante.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Ai tendința de a te suprasolicita nervos. Ești mai agitat decât de obicei, mai irascibil și te poți confrunta cu dureri de cap și chiar cu insomnii. Dedică-te activităților care te relaxează și odihnește-te mai mult.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Simți nevoia de a petrece timp cu prietenii, de a te întâlni cu cei dragi, dar cel mai probabil, din cauza lui Marte retrograd din zodia ta și a faptului că Luna i se supune, vei ajunge la certuri cu aceștia. Te enervează ceea ce spun și ești deosebit de irascibil.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Luna trece prin sectorul carierei tale și te poate stimula, chiar dacă este zi liberă, să te preocupi de niște proiecte profesionale rămase restante. Dacă lucrezi astăzi, ai grijă la tensiunile cu colegii sau superiorii.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

S-ar putea să intri în discuții controversate cu cei din jur, mai ales pe teme legate de principii, valori morale, politice, religioase. Îți exprimi cu mult aplomb convingerile și te lupți cu toate forțele pentru a-ți demonstra ipotezele.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Îți canalizezi mare parte din energie pentru a repara o strategie financiară, cel mai probabil în vederea recuperării unei sume de bani. Poate vrei să aduci la zi niște plăți și să închei niște datorii. Ține cont că pot apărea certuri în cuplu din cauza cheltuielilor.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Luna trece prin sectorul relațiilor tale și poate aduce conflicte cu partenerul de viață. Se pot aborda subiecte care până acum au creat frustrări și s-ar putea să răbufnești de data aceasta. În plus, faptul că muncești prea mult poate aduce reproșuri din partea partenerului.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Ai tendința de a te suprasolicita cu activități care-ți ocupă tot timpul. Problema este că nu te poți concentra prea bine și poți greși, astfel că pare că muncești în zadar. Nici starea de sănătate nu este prera bună, de aceea ar trebui să fii mai responsabil și să te odihnești mai mult.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Din punct de vedere afectiv ești destul de agitat, neatent la nevoile celor dragi și chiar irascibil. Poți gafa în exprimarea sentimetelor, iar dacă vrei să cucerești pe cineva, cel mai probabil vei reuși să îndepărtezi aceea persoană.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Atenția ta este canalizată astăzi către casă și familie. Ești destul de agitat, așa că ai grijă să nu dai naștere unor noi tensiuni cu cei dragi. În plus, ai fi vrut să te relaxezi în intimitatea căminului și nicidecum să te ocupi de treburi gospodărești.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

S-ar putea să te cam cerți, să te contrazici cu cei cu care porți dialoguri astăzi. Pe de altă parte, îndrăznești să pui punctul pe I și să abordezi acele subiecte care până acum te-au frustrat și enervat. Nu-ți impune cu orice preț punctul de vedere.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Cu Luna în tranzit prin sectorul banilor, azi te preocupi de reglementarea unei situații financiare. Ai grijă la tendința de a face cheltuieli mari, sub impulsul momentului. Posibile certuri și neînțelegeri din cauze financiare.

 

Horoscopul zilei de 3 decembrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Urmăriți Playtech.ro și pe