Cine este Denisa, iubita lui Iancu Sterp de la Survivor. Ce meserie are tânăra

Cine este Denisa, iubita lui Iancu Sterp de la Survivor. Ce meserie are tânăra
Cine este Denisa, iubita lui Iancu Sterp de la Survivor. Ce meserie are tânăra

De când a început ”Survivor Roomânia”, fanii au putut să-l revadă în acțiune pe Iancu Sterp, fost concurent la emisiunea ”Puterea Dragostei”. Mulți și-aduc aminte de cum a început relația lui cu Denisa, și ea concurentă în cadrul aceleiași emisiuni, dar văzând-o cu o anumită uniformă, s-au întrebat cu ce se ocupă.

Cine este Denisa, iubita lui Iancu Sterp de la Survivor

Așa cum vă spuneam Denisa, actuala iubită a lui  Iancu Sterp, a fost concurentă la ”Puterea Dragostei” , emisiune urmărită de un număr mare de telespectatori, astfel câștigându-și reputația de vedetă. Dar ceea ce nu știe foarte multă lume, și și-au pus această întrebare, de ce Denisa apare,la un moment dat, îmbrăcată într-0 uniformă ce pare a fi de stewardesă. Tânăra a încercat, în felul ei caracteristic să elucideze acest ”mister” și a decis să le povestească fanilor despre ce este vorba. Denisa locuiește de ceva vreme în Marea Britanie, la Londra, iar job-ul pe care îl are îi cam ocupă timpul, dar acum, odată cu declanșarea pandemiei, e cam greu.

Ce meserie are tânăra

Așa cum chiar ea a povestit, poartă în fiecare zi o uniformă, își ține părul prins în coc și are o eșarfă la gât, astfel că nu sunt puțini cei care au crezut că Denisa este stewardesă, însă adevărul este altul. Denisa a recunoscut că, deși uniforma ei este asemănătoare cu cea a unei stewardese, ea nu are nicio legătură cu această meserie. Astfel că, a decis să spună cu ce se ocupă în viața de zi cu zi într-un vlog postat pe canalul ei de Youtube.

„Toată lumea mă întreabă dacă sunt stewardesă. Știu că uniforma mea arată așa, dar nu sunt stewardesă. Lucrez în security, aici în Londra, așa cum este și în România, dar nu cred că este la fel. Securitatea din România nu se compară cu securitatea din Londra. Sunt meserii total diferite și m-am hotărât să vă povestesc un pic despre munca mea. Aș vrea să mă filmez și la lucru, dar fiind angajată nouă la această companie nu aș vrea să filmez.

Fiind și security, ei sunt mult mai sensibili cu toate chestiile astea. (…) Sunt ofițer de securitate la un hotel de cinci stele din Londra. E unul din hotelurile de top, să zic top cinci în Londra. De obicei lucrez 12 ore pe zi, patru zile pe săptămână. D-asta și relația mea cu Iancu, până să plece la Survivor, era ok așa la distanță lucrând patru zile, având timp să merg să îl vizitez.”, a povestit Denisa.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI