11 iun. 2021 | 11:43

Culiță Sterp și Alin Sălăjean s-au întâlnit după Survivor România: ‘Te iubesc, Alexandra Stan’

Monden
Culiță Sterp și Alin Sălăjean s-au întâlnit după Survivor România: ‘Te iubesc, Alexandra Stan’
Culita Sterp si Alin Salajean s-au intalnit dupa Survivor Romania

Întâlnire de gradul zero între Alin Sălăjean și Culiță Sterp la o terasă din Cluj. Fostul Războinic și celebrul artist s-au luat în brațe și le-au transmis un mesaj urmăritorilor săi de pe Instagram. Cine i-a făcut declarație de dragoste Alexandrei Stan.

Culiță Sterp și Alin Sălăjean s-au întâlnit după Survivor România

Pe traseu, rivali. Înafara competiției, prieteni. Nimeni nu se aștepta ca între Culiță Sterp și Alin Sălăjean să se lege o frumoasă relație de prietenie. Fostul Războinic și-a surprins fanii de pe rețelele de socializare când s-a filmat pe InstaStories alături de nimeni altul decât Culiță Sterp. Cei foi foști concurenți de la Survivor România s-au luat în brațe, au râs, au glumit și le-au transmis un mesaj incredibil celor care i-au urmărit.

Alin Sălăjean le-a spus, în continuare, admiratorilor săi să-l susțină pe prietenul său Albert Oprea. Mai mult de atât, fostul Războinic a mărturisit în fața tuturor că favoritul său era chiar Culiță Sterp, despre care spune că și-ar fi dorit să vină în România câștigător, cu marele premiu al sezonului al doilea Survivor România.

Fostul Faimos și-a exprimat, la rândul lui, admirația față de Alin Sălăjean, pe care l-a apreciat pentru sinceritate și felul direct de a spune lucrurilor pe nume.

Culiță Sterp: Țara Românească, sunt aici cu Alin. Am un respect enorm pentru Alin, care a fost un băiat care a spus tot timpul lucrurilor pe nume. Mă bucur astăzi că am reușit să mă întâlnesc cu el, chiar dacă nu l-am sunat eu.

Alin Sălăjean: Pentru că a spus lucrurile astea minunate, nu o să mai fac nimic. Culiță e sufletul meu și declar acum public că mi-ar fi plăcut să câștige Survivor. Daniela este și ea aici cu noi.

Culiță Sterp: Pentru mine, ăsta e premiul cel mai drag (arată spre pântecul iubitei sale, acolo unde crește bebelușul lor).

Alin Sălăjean: Asta e împlinirea sufletească. Eu vă pup pe toți care ne urmăriți.

Culiță Sterp: Fiți alături de Războinici și de Faimoși.

Alin Sălăjean: Deci Didina e viața mea, pentru ea fac orice. Te iubesc, Alexandra Stan!

Cum i-a mărturisit Alin Sălăjean Alexandrei Stan că o iubește, la Survivor România

Fanii Survivor își amintesc, cu siguranță, de momentul în care Alin Sălăjean și-a declarat dragostea față de artista Alexandra Stan. Totul s-a întâmplat acum câteva luni. După pierderea celui de-al doilea joc pentru imunitate al săptămânii, prietenul lui Albert Oprea nu s-a mai putut abține și și-a recunoscut atracția față de Alexandra Stan.

Atât fosta Faimoasă cât și ceilalți concurenți au rămas blocați atunci când au auzit cuvintele lui Alin, în special după ce fostul Războinic a specificat că până și soția lui Diana e conștientă de slăbiciunea pe care o are față de cântăreață

„Dacă ieri am avut câteva tensiuni, că unii oameni nu au dat totul pentru traseu, astăzi vreau doar să-mi felicit echipa pentru că au muncit până la ultima picătură de transpirație. Te iubesc, Alexandra Stan! Diana știe, trebuia să spun asta, că mor de dragul tău”, a declarat Alin Sălăjean la Survivor România.

PlaySport
Victoria, CĂRATĂ ÎN SPATE de David Beckham! S-a distrat până n-a mai putut să stea în picioare: Cum au fost surprinși
Ego.ro
Imagini BOMBĂ cu Inna! A apărut într-un costum de baie prin care se vedea aproape tot. I-a pus pe toți pe jar
Ego.ro
Imaginile indecente cu Elena Udrea au ajuns pe internet! Doar iubitul o vede așa FOTO
Digi24
Patru tineri germani s-au dus până în Austria ca să pună flori la casa lui Hitler, de ziua lui, dar nu știau ce se află acum în clădire
Cancan.ro
A pierdut la Marriott banii de la cămătari și... De ce a cedat Mititelu Jr.?! Am reconstituit orele dinainte să se îndoape cu un pumn de medicamente!
Stirile PROTV
Cine sunt cei șapte politicieni care se bat pe funcția de președinte al Comisiei Europene, în locul Ursulei von der Leyen
Romania TV
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
Capital.ro
Obligație pentru români. Plata impusă de stat de care nu pot scăpa: E pentru nimic
Adevarul
„Uită-mă“, drogul violului: greu de depistat din cauza amneziei pe care o provoacă victimelor. Ce măsuri ia Occidentul
BZI.ro
Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită, dar fericită!” – FOTO
Spynews.ro
Cristina Cioran se pregătește de o nouă confruntare cu fostul iubit! Ce urmează să se întâmple mâine: „Un infractor dovedit, cu atâtea dosare...” / VIDEO
Sport.ro
FOTO Tânăra desemnată "cel mai frumos copil din lume", apariție wow în costum de baie. La 23 de ani și-a eclipsat deja tatăl, un celebru fotbalist
Impact.ro
Top 10 filme cu Amza Pellea. Actorul, un TITAN al cinematografiei românești
Parteneri
Povestea bizară a familiei care se deplasează doar în patru labe. Care e explicația
Redactia.ro
Și-a recuperat portofelul după opt luni și a rămas fără cuvinte când a văzut ce e în el: ”Nu s-ar întâmpla nicăieri în lume”
Digisport.ro
Zodii care vor cunoaște succesul și fericirea după Luna plină din 24 aprilie. Reușitele vor fi la tot pasul
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4 ani i-a dat de gol pe autori
Digi24
Rusia, enervată de ajutorul militar american pentru Ucraina, spune că SUA vor fi „umilite la fel ca în Vietnam sau în Afganistan”
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Adrian „Beleaua” Corduneanu a lămurit situația! De ce sicriul lui Costel Corduneanu a fost închis. Nu fratele interlopului va prelua șefia clanului
Spynews
Interzis complet în România! Legea pe care nimeni n-o poate ocoli. Amenda te bagă în faliment
Capital.ro
Milioane de pensionari români nu îşi vor primi pensiile până de Paşte
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
PENSIE MAI MARE! De la 1 SEPTEMBRIE să le luăm în calcul la calculul pensiilor
Mediaflux
Cristina Cioran se pregătește de o nouă confruntare cu fostul iubit! Ce urmează să se întâmple mâine: „Un infractor dovedit, cu atâtea dosare...” / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro