Culiță Sterp și Alin Sălăjean s-au întâlnit după Survivor România: ‘Te iubesc, Alexandra Stan’

Culiță Sterp și Alin Sălăjean s-au întâlnit după Survivor România: ‘Te iubesc, Alexandra Stan’
Culita Sterp si Alin Salajean s-au intalnit dupa Survivor Romania

Întâlnire de gradul zero între Alin Sălăjean și Culiță Sterp la o terasă din Cluj. Fostul Războinic și celebrul artist s-au luat în brațe și le-au transmis un mesaj urmăritorilor săi de pe Instagram. Cine i-a făcut declarație de dragoste Alexandrei Stan.

Culiță Sterp și Alin Sălăjean s-au întâlnit după Survivor România

Pe traseu, rivali. Înafara competiției, prieteni. Nimeni nu se aștepta ca între Culiță Sterp și Alin Sălăjean să se lege o frumoasă relație de prietenie. Fostul Războinic și-a surprins fanii de pe rețelele de socializare când s-a filmat pe InstaStories alături de nimeni altul decât Culiță Sterp. Cei foi foști concurenți de la Survivor România s-au luat în brațe, au râs, au glumit și le-au transmis un mesaj incredibil celor care i-au urmărit.

Alin Sălăjean le-a spus, în continuare, admiratorilor săi să-l susțină pe prietenul său Albert Oprea. Mai mult de atât, fostul Războinic a mărturisit în fața tuturor că favoritul său era chiar Culiță Sterp, despre care spune că și-ar fi dorit să vină în România câștigător, cu marele premiu al sezonului al doilea Survivor România.

Fostul Faimos și-a exprimat, la rândul lui, admirația față de Alin Sălăjean, pe care l-a apreciat pentru sinceritate și felul direct de a spune lucrurilor pe nume.

Culiță Sterp: Țara Românească, sunt aici cu Alin. Am un respect enorm pentru Alin, care a fost un băiat care a spus tot timpul lucrurilor pe nume. Mă bucur astăzi că am reușit să mă întâlnesc cu el, chiar dacă nu l-am sunat eu.

Alin Sălăjean: Pentru că a spus lucrurile astea minunate, nu o să mai fac nimic. Culiță e sufletul meu și declar acum public că mi-ar fi plăcut să câștige Survivor. Daniela este și ea aici cu noi.

Culiță Sterp: Pentru mine, ăsta e premiul cel mai drag (arată spre pântecul iubitei sale, acolo unde crește bebelușul lor).

Alin Sălăjean: Asta e împlinirea sufletească. Eu vă pup pe toți care ne urmăriți.

Culiță Sterp: Fiți alături de Războinici și de Faimoși.

Alin Sălăjean: Deci Didina e viața mea, pentru ea fac orice. Te iubesc, Alexandra Stan!

Cum i-a mărturisit Alin Sălăjean Alexandrei Stan că o iubește, la Survivor România

Fanii Survivor își amintesc, cu siguranță, de momentul în care Alin Sălăjean și-a declarat dragostea față de artista Alexandra Stan. Totul s-a întâmplat acum câteva luni. După pierderea celui de-al doilea joc pentru imunitate al săptămânii, prietenul lui Albert Oprea nu s-a mai putut abține și și-a recunoscut atracția față de Alexandra Stan.

Atât fosta Faimoasă cât și ceilalți concurenți au rămas blocați atunci când au auzit cuvintele lui Alin, în special după ce fostul Războinic a specificat că până și soția lui Diana e conștientă de slăbiciunea pe care o are față de cântăreață

„Dacă ieri am avut câteva tensiuni, că unii oameni nu au dat totul pentru traseu, astăzi vreau doar să-mi felicit echipa pentru că au muncit până la ultima picătură de transpirație. Te iubesc, Alexandra Stan! Diana știe, trebuia să spun asta, că mor de dragul tău”, a declarat Alin Sălăjean la Survivor România.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI