Scandal monstru la Survivor 2021. Doi concurenți s-au dezlănțuit fără milă: ”Face ca papagalul”

Scandal monstru la Survivor 2021. Doi concurenți s-au dezlănțuit fără milă: ”Face ca papagalul”
Scandal grav la Survivor 2021

Ziua și conflictul la Survivor România. Doi concurenți s-au dezlănțuit fără milă în timpul probei pentru jocul de recompensă. Și-au aruncat cuvinte grele pe traseu. Faimosul a răbufnit și nu s-a mai putut abține la adresa adversarului său. Despre cine este vorba, de fapt.

Scandal grav la Survivor 2021

O nouă zi, un nou scandal izbucnește la Survivor România. După ce săptămâna trecută Adelina a fost cea care a părăsit competiția din Republica Dominicană, conflictele s-au aplanat în tabăra Războinicilor, Andrei fiind de părere că a fost luată decizia corectă, bruneta fiind veriga slabă a echipei.

Andrei Dascălu: Bine că s-a întâmplat așa, așa au rămas cei mai buni momentan în echipă.

Maria Chițu: Mi s-a făcut super dor de ea, mă gândesc la ea încontinuu.

Cu toate acestea, momentul șocant al Consiliului de eliminare de duminică, 6 iunie, a fost cel în care Albert Oprea și-a pierdut statutul de favorit al publicului. După aproape trei luni de zile în care a ieșit favorit, Albert a fost detronat de Andrei Dascălu, care a primit cele mai multe voturi de susținere din partea fanilor din România.

Ștefan Ciuculescu: Surpriza mare a venit din partea favoritului, Albert.

Sebastian Chitoșcă: Nominalizarea l-a băgat în pământ.

Albert: A ieșit favoritul publicului probabil pentru că lumea a apreciat la el faptul că și-a spus mai mult punctul de vedere.

În tabăra Faimoșilor, tensiunile dintre Zanni și Elena Marin par să continue. Trapperul este sceptic în privința apropierii

Zanni: Cu Elena n-am stat la discuții că s-a dus să cârcotească cu Maria prin boscheți. Dar mă aștept oricând la o nouă dramă, o nouă poveste, la care noi trebuie să zicem: Da, ce s-a întâmplat?

Maria: Nu știu dacă mă vor susține băieții neapărat…

De ce se ceartă Albert Oprea și Ștefan Ciuculescu la Survivor

Lupta pentru jocul de recompensă începe în forță în ediția de joi, 10 iunie. Războinicii și Faimoșii se luptă din răsputeri pentru a câștiga proviziile mult dorite.

Ștefan Ciuculescu este renumit pentru faptul că este unul dintre cei mai vocali și colerici componenți ai echipei roșii. Fostul portar de la Rapid pornește un război împotriva lui Albert Oprea. Cei doi și-au aruncat cuvinte grele pe traseu, fotbalistul numindu-l „papagal” pe Războinic.

Albert Oprea: Ștefane…

Ștefan: Hai, bă, gata, lasă-mă..E un milog aici, care mă enervează….face ca papagalul pe aici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI