Adelina de la Survivor România a ajuns în țară. Care e primul lucru pe care l-a făcut

Adelina de la Survivor România a ajuns în țară. Care e primul lucru pe care l-a făcut
Adelina de la Survivor România a ajuns în țară

Adelina Damian a ajuns acasă, după ce a părăsit competiția Survivor. Războinica a aterizat pe aeroportul din Otopeni și a avut parte o surpriză plăcută.

Adelina de la Survivor România a ajuns în țară

Adelina Damian a fost întâmpinată de cei dragi, iar reîntâlnirea a fost una emoționantă. Războinica a fost eliminată în ediția de duminică de la Survivor și a revenit în România după câteva săptămâni petrecute în Republica Dominicană.

Când a ajuns pe Otopeni, Adelina a fugit în brațele prietenilor și ale familiei. A început să plângă, dar a precizat că sunt lacrimi de bucurie.

Și Bogdan Urucu a venit să o întâmpine, fostul coleg de la Războinici, care a intrat odată cu Adelina în competiție. Vedeta i-a strâns în brațe pe cei dragi și s-a bucurat de revedere.

Cum a reacționat când a fost eliminată

Eliminarea nu a surprins-o pe Adelina, care a primit vestea foarte bine. Ea a preferat să ia doar părțile pozitive din această experiență și le-a mulțumit colegilor pentru tot.

”Se simte bine, sunt ok. De când am aterizat în Republica Dominicană sunt pe plus cu tot, cu tot ce s-a întâmplat aici. Prima lecție, cea mai importantă, carpe diem. Cred că asta ne învață consiliile astea de eliminare, să trăim fiecare clipă pentru că nu știm cât mai stăm pe aici. Asta am încercat în fiecare zi de când am venit la Survivor, să mă bucur de tot ce înseamnă competiție, trasee, până la licuricii din junglă și cerul înstelat care m-a fermecat.

Foarte multe lecții am învățat aici la Survivor. Este o lecție pentru toate fetele de aici și toate femeile de acasă, pentru că am lăsat tot confortul de prințese și am venit aici să luptăm cot la cot cu băieții. Sunt foarte recunoscătoare pentru tot, le mulțumesc tuturor din producție care fac posibil acest show, le mulțumesc Faimoșilor și colegilor mei.

A fost cu adevărat o experiență pe care mi-am dorit-o enorm de mult. Singurele care știu motivul adevărat sau personal pentru care eu mi-am dorit să fiu la Survivor sunt doar Maria și Elena și așa vreau să rămână. Sunt foarte fericită și vă aștept pe toți acasă”, a spus Adelina Damian, înainte de a-și lua rămas bun de la colegii săi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI