Culiță Sterp, botez de lux pentru băiețelul său. Ce a făcut special pentru marele eveniment

Culiță Sterp, botez de lux pentru băiețelul său. Ce a făcut special pentru marele eveniment
Culiță Sterp, botez de lux pentru băiețelul său

Culiță Sterp se pregătește intens de marele eveniment din viața sa, și anume, botezul fiului său. El și partenera sa, Daniela Iliescu, au în plan un botez de șapte stele pentru micuțul Milan, în luna octombrie.

Culiță Sterp, botez de lux pentru băiețelul său

Culiță Sterp vrea să îi ofere copilului său un botez ca-n filme, motiv pentru care nu a stat degeaba deloc. Acesta cântă de mai bine de o lună încontinuu, ca să facă cât mai mulți bani pentru petrecerea ce va urma luna viitoare. De altfel, la botezul micuțului Milan sunt anunțate nume mari, iar meniul va fi ceva de poveste, totul pentru că fostul concurent la Survivor nu a stat degeaba, potrivit Cancan.ro.

„El e foarte muncitor (Culiță Sterp, n.r.), a cântat timp de o lună de zile non-stop aproape, cântă în continuare, are evenimente peste tot, în toată țara. Nu cântă neapărat pentru bani, că e vorba și de plăcere aici, dar cântă pentru că vrea să strângă o sumă mare pentru a face un botez de lux”, a declarat unul dintre bunii prieteni ai lui Culiță, pentru sursa citată.

”A suferit pentru că nu a fost lângă ea”

„Băiatul lui a fost un copil foarte dorit, iar el a suferit mult în perioada în care se afla la filmări, la Survivor, atunci când Daniela era însărcinată. A suferit că nu a fost lângă ea. Botezul va fi la un super-local de fițe, Culiță este cu banii, iar Daniela cu organizarea, se ajută reciproc, ea organizează totul în detaliu, se gândește la toate.

Vor fi mulți artiști la botezul lui Milan, unii dintre ei cu siguranță vor și cânta, vedem ce surprize pregătește el, că e plin de surprize” , a mai spus acesta pentru sursa citată.

Culiță și iubita sa se știu din liceu

Deși multă lume că el și iubita sa s-au cunoscut de curând, iată că lucrurile nu sunt deloc așa, deoarece ei se cunosc încă din perioada liceului și chiar au fost colegi.

„Tu, frumoaso, în primul rând mă bucur că am avut o prietenă și o colegă atât de nebună și de bună și că o să o am în continuare pentru că sunt sigur că o să rămânem la fel de buni prieteni sau poate și mai buni.

Tu… glumele tale… râsul ăla al tău, de când începeai, uitai să te mai oprești. Când mă gândesc, nu știu ce să fac, să râd că au fost sau să plâng că se termină. Tu ai fost emblema fetelor din clasa asta și tu știi”, îi scria Culiță Sterp Danielei Iliescu, la terminarea liceului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI