Culiță Sterp, luat prin surprindere de niște copii, la o nuntă. Ce i-au putut spune fostului concurent Survivor

Culiță Sterp, luat prin surprindere de niște copii, la o nuntă. Ce i-au putut spune fostului concurent Survivor
Culita Sterp, luat prin surprindere de niste copii, la o nunta. Ce i-au putut spune fostului concurent Survivor

Culiță Sterp se bucură de foarte multă atenție, în ultima perioadă. Este un artist din ce în ce mai căutat pentru petreceri private sau nunți, așa că vedeta nu prea are timp liber. Recent, cântărețul a fost luat prin surprindere de niște copii, la o nuntă la care era invitat. Fostul concurent Survivor a rămas cu gura căscată.

Culiță Sterp a avut parte de un moment incredibil

Întors din Republica Dominicană, după participarea la Survivor România 2021, Culiță Sterp este o vedetă în adevăratul sens al cuvântului. Lumea îl oprește pe stradă ca să-l felicite sau să facă poze cu el. Artistul este și mai cunoscut în România, după ce a rezistat în cea mai dură competiție de la Kanal D.

Deși nu a câștigat marea finală, pentru mulți fani, Culiță Sterp este învingătorul. Fostul concurent a părăsit competiția Survivor România 2021 după mai bine de jumătate de an de luptă, pentru a fi alături de iubita lui, care urma să aducă pe lume primul lor copil.

Participarea la concursul faimos i-a adus foarte mult succes lui Sterp, mai ales în rândul copiilor. Invitat recent să cânte la o nuntă, artistul a avut marea surpriză să fie recunoscut de niște copii care i-au făcut o mărturisire cu totul neașteptată. Strânși cerc în jurul lui, micuții i-au transmis lui Culiță Sterp că l-au urmărit în competiția din Republica Dominicană. Mai mult, o fetiță a declarat că l-a văzut cum a ieșit învingător.

„Pe tine te-am văzut cum ai câștigat la Survivor”, „Eu te-am urmărit la Survivor!”, este mesajul transmis de fetiță lui Culiță terp.

„Nu eu am câștigat la Survivor! Adică eu am câștigat, cum ar veni…”, a răspuns repede fostul concurent de la Survivor România 2021.

Nu a durat mult și, vizibil emoționat de declarațiile copiilor, Culiță s-a aplecat și a pupat una dintre fetițe pe obraz.

Momentul a fost făcut public de artist pe contul său de Instagram, la secțiunea de stories.

„Astăzi la nuntă copiii ăștia mi-au făcut ziua mai frumoasă”, a scris cântărețul la descrierea videoclipului postat pe rețeaua de socializare.

Artistul a fost descalificat

Culiță Sterp nu a reușit să ajungă până în marea finală a concursului. Acesta a fost descalificat de la Survivor România 2021, după ce a refuzat să mai intre pe traseu. Gândul că iubita lui urmează să nască l-a măcinat tot timpul.

„Cea mai grea experiență din viața mea. M-am gândit că nu o să rezist mai mult de 2-3 luni. Când am văzut că mă descurc și că trebuie să mai stau, mă gândeam că sper să ajung când se naște băiatul. Mă gândeam în fiecare zi. în ultima lună nu prea îmi mai stătea gândul la competiție.  Mă gândeam în fiecare zi. Dacă nu ești prezent acolo, nu poți să dai randament. Colegii mei empatizau cu mine. Nu mai puteam continua. Aici e premiul meu Survivor, aici în burtă.”, a motivat Culiță Sterp plecarea din concurs.