Culisele poveștii de dragoste dintre Dana Rogoz și Radu Dragomir: „Ne-am dat seama”. N-au ținut cont de gura lumii EXCLUSIV VIDEO

Culisele poveștii de dragoste dintre Dana Rogoz și Radu Dragomir: „Ne-am dat seama”. N-au ținut cont de gura lumii EXCLUSIV VIDEO
Culisele poveștii de dragoste dintre Dana Rogoz și Radu Dragomir. Declarații în exclusivitate din partea actriței.

Culisele poveștii de dragoste dintre Dana Rogoz și Radu Dragomir. Dana Rogoz și Radu Dragomir formează una dintre cele mai frumoase și trainice familii din showbiz. Diferența de vârstă de 18 ani dintre regizor și actriță nu a fost un impediment în evoluția poveștii lor de dragoste. Sunt împreună de 18 ani și au doi copii, un băiat, Vlad și o fetiță, Lia. Radu mai are un băiat, Barbu, din primul mariaj, iar toți cei trei copii ai lui se înțeleg bine și se bucură de fiecare întâlnire. În exclusivitate pentru Playtech Știri, Dana Rogoz ne-a povestit că, la prima întâlnire profesională, Radu i s-a părut un regizor bun. După trei ani în care au făcut echipă, la diverse proiecte, au decis să își dea o șansă.

Culisele poveștii de dragoste dintre Dana Rogoz și Radu Dragomir

Dana Rogoz a avut norocul de a-și întâlni jumătatea chiar pe platourile de filmare, iar faptul că amândoi lucrează în același domeniu este un atu. În primul rând își înțeleg meseria și programul care se poate schimba de la o oră la alta. Nu a fost dragoste la prima vedere, ci, după mai mulți ani în care diverse proiecte profesionale i-au adus împreună, și-au dat seama că lucrurile se schimbă între ei.

Până să o cunoască pe Dana Rogoz, Radu a mai fost căsătorit cu actrița Ozana Oancea și au împreună un băiat, Barbu. Pe principiul punct și de la capăt, regizorul s-a despărțit de prima soție și ulterior și-a oficializat relația cu Dana. Îndrăgostiții au reușit să treacă împreună peste toate comentariile răutăcioase la adresa relației lor, făcute la acea vreme.

„Prima întâlnire s-a întâmplat cu mult înainte de acești 18 ani, pe care îi avem ca relație. S-a întâmplat într-un cadru profesional, eu dădeam un casting pentru rolul Mimi, asta a fost prima întâlnire. Nu a fost numai cu Radu, a fost și cu Răzvan Săvescu, și a fost unul dintre castingurile la care m-am simțit probabil cel mai bine din toată viața mea. Prima impresie a fost că este un regizor bun, doar așa priveam lucrurile”, a declarat, pentru Playtech Știri, Dana Rogoz.

„Știu ce funcționează la noi”

Dacă la primul casting s-a simțit în largul ei și Radu Dragomir i s-a părut un regizor bun, ulterior, prin prisma proiectelor la care au lucrat împreună, au descoperit că au multe puncte în comun și că relația profesională se schimbă:

„Noi lucram în continuare, nu ne-am reîntâlnit. La un moment dat, după vreo trei ani de zile, ne-am dat seama că suntem potriviți unul pentru celălalt”, a povestit Dana Rogoz, pentru Playtech Știri, despre debutul poveștii de iubire.

Actrița și regizorul sunt de 18 ani împreună, iar cu timpul familia s-a mărit și astăzi sunt părinții a doi copii frumoși, de care se ocupă îndeaproape.

„Toată lumea caută secretul relației. Nu am acest secret al relației, știu ce funcționează la noi, știu că noi comunicăm foarte bine, că ne sprijinim foarte mult unul pe celălalt, că avem încredere unul în celălalt, în punctele esențiale semănăm foarte tare, în sensul că avem aceleași pasiuni în primul rând și că vedem lucrurile la fel. Ne plac aceleași lucruri și, în timp, evident că am evoluat amândoi așa unul lângă celălalt și unul în acord cu celălalt. Acum suntem în formulă completă, e formula perfectă”, a mai precizat Dana Rogoz.

Video: Daniel Bălan

Urmăriți Playtech.ro și pe