Ce se întâmplă acum cu fosta soție a lui Radu Dragomir. Ozana a fost abandonată pentru Dana Rogoz

Ce se întâmplă acum cu fosta soție a lui Radu Dragomir. Ozana a fost abandonată pentru Dana Rogoz

Recent, Dana Rogoz a născut a doua oară și pare mai fericită ca oricând alături de cei doi copii și de soțul ei, regizorul Radu Dragomir, împreună cu care este de mai bine de opt ani.

Ce se întâmplă cu fosta soție a lui Radu Dragomir

Pentru tânăra actriță, lucrurile par să meargă extraordinar, dar nu la fel se întâmplă și cu Ozana Oancea, femeia care a fost părăsită pentru Dana.

Pentru a începe o relație cu Dana Rogoz, Radu Dragmir a renunțat la o soție și un copil. Regizorul a fost căsătorit cu actrița Ozana Oancea vreme de 17 ani și au avut împreună un băiat. Dar Radu a decis să pună capăt relației și să se reorienteze. La vremea aceea, Ozana Oancea nu a înțeles gestul bărbatului, dar nu a avut nici ce să facă. S-a resemnat și a mers mai departe.

„E destinul lui  (n.r. Radu Dragomir) de acum încolo, e un om care și-a părăsit familia pentru o extraopțiune. E problema lui, până la urmă, cum se împacă cu statutul lui de om care a plecat din casă către o femeie foarte tânără! (…) Cred că m-ar fi durut mult mai tare dacă femeia pentru care a plecat el de lângă noi ar fi fost cineva care să-mi semene în vreun fel, cu care să mă pot compara în vreun fel, din punct de vedere al vârstei, al mediului… Dar el a plecat către cu totul și cu totul altceva, deci mi se pare mai simplu de acceptat”, a precizat Ozana, acum câțiva ani, în Revista Tango.

Își închiriază casa

La numai câteva zile după ce Dana Rogoz a anunțat că a născut al doilea copil, Ozana Oancea a venit și ea cu un anunț. Astfel, actrița a postat un mesaj în care menționează că a decis să  scoată la închiriat o casă aflată în centrul Capitalei.

„Căsoiul ăsta caută (fix acum și-a găsit) să fie din nou locuit. Sau, mai bine zis, muncit. E mare (115 mp x 3 suprafață), are și curte cu gard cu verdeață, e surprinzător, generos – sunt spații multe, nu seamănă sus cu jos. Stă foarte-n mijloc de oraș. Caută conașă sau conaș (chiriaș). Informații complete serioase dispo mintenaș.”, a specificat fosta soție a lui Radu Dragomir.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI