Culisele împăcării celui mai mediatizat cuplu al momentului. Gabi Bădălu a lăsat-o baltă pe Elena Băsescu în club și a fugit după Bianca. A doua zi, a dus-o în Dubai EXCLUSIV

Culisele împăcării celui mai mediatizat cuplu al momentului. Gabi Bădălu a lăsat-o baltă pe Elena Băsescu în club și a fugit după Bianca. A doua zi, a dus-o în Dubai EXCLUSIV
Bianca Drăgușanu s-a împăcat cu Gabi Bădălău. Unde au plecat împreună

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău și-au reluat povestea de dragoste, după ce au fost despărțiți timp de câteva săptămâni bune, perioadă în care blondina s-a mutat din locuința acestuia, din Pipera.

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu, din nou împreună! Cum au fost văzuți

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău formează din nou un cuplu și locuiesc iar împreună, în casa fiului de milionar, din Pipera. Impact.ro are amănunte exclusive despre împăcarea celui mai mediatizat cuplu al momentului, care s-a întors fericit, dintr-o vacanță secretă în Dubai.

Cei doi și-au reluat povestea de dragoste în urmă cu o săptămână, într-o seară în care anunța scântei, atunci când aceștia s-au întâlnit, întâmplător, într-un club de fițe din capitală.

Cum au reluat legătura Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău. Ce a făcut afaceristul pentru blondină

Bădălău nu era singur, ci însoțit de fiica fostului președinte, Elena Băsescu, iar Bianca Drăgușanu, venită cu un grup de prietene. Blondina l-a ignorat, în timp ce fostul iubit de atunci, acum din nou actualul, nu-și lua ochii de la ea. Finalul a fost însă unul cu happy-end.

„Bianca a plecat, iar Bădălău a venit după ea, în parcare. Ea a continuat să-l ignore câteva minute, apoi a acceptat să stea de vorbă. După care, au plecat împreună.”, ne-a povestit o persoană din anturajul celor doi.

Dar chiar și așa, blondina nu s-a lăsat convinsă, cu una cu două, pentru a-și desface iar brațele pentru cel alături de care începuse acest an, cât se poate de fericită.

Și-au luat zborul spre Dubai

Surpriză însă, a doua zi, dis-de-dimineață, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău se aflau într-o cursă spre Dubai, camuflați, pentru a nu fi chiar așa ușor de recunoscut.

„Ambii erau îmbrăcați în negru, ea într-o salopetă foarte elegantă, el încălțat în adidași. Până și măștile erau negre. Și amândoi aveau accesorii de zeci de mii de euro, mă refer la gențile de la aceeași firmă.”, ne-a povestit unul dintre pasagerii aflați în același avion.

Contactată pe marginea acestei împăcări, Bianca Drăgușanu a evitat să facă vreun comentariu, dar ne-a dat de înțeles că este foare fericită.

„De ceva timp, evit să mai vorbesc despre viața mea personală. Iubirea sau o relație dintre două persoane trebuie trăită, nu expusă public. Vă pot spune doar că sunt foare bine din toate punctele de vedere.”, ne-a declarat aceasta.

Certuri dese dn cauza geloziei

Bianca și Gabi Bădălău au parte, se pare de o dragoste cu năbdăi. Cei doi au mai fost despărțiți, dar s-au împăcat, iar motivul pare a fi gelozia reciprocă. De fiecare dată, Bianca s-a mutat să locuiască la ea acasă, dar fără a-și lua însă defnitiv bagajele din casa fiului de milionar.

În luna decembrie, cei doi se pregătesc să sărbătorească un an de relație, iar dacă Bădălău va fi divorțat oficial, până atunci, ne spune aceeași susă care ne-a dezvăluit și culisele acestei împăcări, acesta intenționează să o ducă pe blondină în fața altarului, cei doi vorbind deja despre dorința lor de a se căsători.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI