Gabi Bădălău a pus-o pe Bianca Drăgușanu la cratiță. Ce răspuns de milioane i-a dat ea VIDEO

Gabi Bădălău a pus-o pe Bianca Drăgușanu la cratiță. Ce răspuns de milioane i-a dat ea VIDEO
Ce a făcut Bianca Drăgușanu în momentul în care a fost pusă la cratiță de Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu a fost pusă față în față cu o provocare de zile mari chiar de Gabi Bădălău! Cunoscuta blondină a fost rugată să gătească, dar, în schimb, i-a oferit o replică usturătoare partenerului său.

Bianca Drăgușanu, pusă la cratiță de Gabi Bădălău! Ce nu i-a convenit blondinei

Îmbrăcată în haine scumpe, conducând propria afacere, bucurându-se de mașini de lux și vacanțe în locuri exotice, Bianca Drăgușanu poate să meargă în fiecare zi la restaurant fără a atinge bucătăria. Totuși, Gabi Bădălău a vrut să mănânce ceva pregătit de iubita sa.

Vedeta a fost invitată în podcast-ul lui Damian Drăghici, unde a vorbit despre mai multe subiecte ce au legătură cu viața sa. Gazda nici măcar nu se aștepta să afle că afaceristul a pus-o pe blondină să gătească.

Biancăi Drăgușanu nu îi face plăcere să facă mâncare, așa că nu a știut cum să pornească plita în momentul în care a fost pusă de Gabi Bădălău să pregătească ceva. Totuși, ce i-a spus blondina întrece orice imaginație.

Ce i-a spus Bianca Drăgușanu lui Gabi Bădălău când a fost pusă să gătească. Replică de milioane

În momentul în care și-a dat seama că nu o să îi pregătească ceva de mâncare partenerului său, Bianca Drăgușanu i-a aplicat o replică usturătoare. Blondina i-a explicat că știe cum să câștige 50.000 de euro, dar nu știe să gătească.

„Da, eu nu știu să gătesc, îi spuneam asta și iubitului meu recent că nu știam de unde să pornesc plita și i-am zis că nu știu de unde să pornesc aragazul, dar știu cum să fac 50.000 de euro (…)

Sunt atentă, fac micul dejun, țin ordine, sunt foarte organizată așa, doar că eu nu știu să fac mâncare. Nici nu îmi place, nici nu mă văd să stau la cratiță.”, a spus Bianca Drăgușanu pentru Damian Drăghici.

Bianca Drăgușanu, extrem de fericită în brațele lui Gabi Bădălău. Vedeta vrea să se căsătorească

Vedeta a povestit, în podcast-ul lui Damian Drăghici, că își dorește să îmbrace, din nou, rochia de mireasă. Bianca Drăgușanu preferă să fie extrem de discretă cu privire la relația ei, mai ales pentru că a învățat foarte multe din greșelile trecutului.

Blondina trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Gabi Bădălău și este extrem de fericită în brațele bărbatului. Aceasta speră că o să ajungă la altar, dezvăluind că primele două nunți ce au fost destinate eșecului au avut loc mult prea repede.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI