Claudia Pătrășcanu, informații de ultimă oră despre divorțul de Gabi Bădălău. Care este relația actuală EXCLUSIV

Claudia Pătrășcanu, informații de ultimă oră despre divorțul de Gabi Bădălău. Care este relația actuală EXCLUSIV
Cum se înțeleg, de fapt, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău. Cei doi sunt în plin divorț

Claudia Pătrașcanu și Gabi Bădălău s-au căsătorit în 2015 iar în 2019 au ales să divorțeze cu scandal. Cei doi și-au adus acuzații grave unul altuia în urma separării, mai ales că la mijloc se află și custodia celor doi micuți. Procesul este însă departe de a se încheia.

Ce se întâmplă, de fapt, între Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău sunt protagoniștii unui scandal cu iz de amantlâc, ce durează de mai bine de un an, iar la mijloc se află custodia celor doi copii, pe care ambii și-o dispută în instanță!

În urma separării, afaceristul și-a acuzat fosta parteneră de viață cum că l-ar fi înșelat, iar Claudia a spus, în public, despre Bădălău că este adeptul substanțelor interzise și își câștigă existența din proxenetism.

Contactată de reporterii Impact.ro, îndrăgita cântăreață ne-a mărturisit că lucrurile dintre ei s-au mai liniștit. însă nu se pune în discuție o împăcare între ea și Gabi.

„În septembrie o să mai avem un termen și o să vedem ce o să se întâmple și atunci. O să se termine toate aceste lucruri într-o zi, însă iau lucrurile așa cum vin de la Dumnezeu. Nu țin legătura cu Gabi.

Vorbim foarte rar doar pentru copii și atât, dacă îl interesează bineînțeles acest lucru. Nu vreau să mă împac cu Gabi, el nu mai înseamnă nimic pentru mine, nu se pune în discuție așa ceva.

Nu mă privește ce face el, ce viață amoroasă tumultoasă are. El o să le dea explicații copiilor mai târziu când o să crească și o să citească pe internet despre tatăl lor. Pe copii nu îi poți minți niciodată pentru că sunt foarte deștepți.

Nu m-aș mai întoarce la el. Lucrurile s-au terminat de mult între noi doi, nu mai este cale de întoarcere.”, ne-a spus Claudia Pătrășcanu.

Ce planuri are Claudia Pătrășcanu. Divorțul nu i-a afectat cariera

De asemenea, Claudia Pătrășcanu ne-a mărturisit și că trece printr-o perioadă bună din punct de vedere profesional:

„Eu sunt foarte bine, muncesc mult și asta îmi aduce o satisfacție pe partea profesională. Simt nevoie de câteva zile de vacanță, măcar câteva zile la munte cu copiii.

Însă, acum am un contract pe litoral și o să se mai prelungească pentru o perioadă de timp. Eu vreau să îți zic că mă simt ca într-o vacanță mereu dacă stau la mare.”, a adăugat vedeta.

S-a mutat la Agigea și este liniștită

După separarea de soțul său, Claudia s-a mutat la Agigea, orașul natal, cu cei doi copii, iar Gabi Bădălău continuă să locuiască în vila familiei, din Bolintin Vale, județul Giurgiu.

Totul a ieșit la iveală în urmă cu câteva luni bune, când Claudiua Pătrășcanu a anunțat divorțul pe Facebook, sătulă să îndure o căsnicie care, spune ea, nu a făcut-o deloc fericită.

„După atâta umilinţă, abuz emoţional, infidelităţi, lipsa de lângă cei mai minunaţi copii, jigniri, minciuni, renunţ! Renunţ la viaţa falsă şi tristă pe care am îndurat-o într-un an cât într-o sută! !

Vreau să lupt, dar nu sunt singură, ci cu Dumnezeu. Lupt pentru cei mai curaţi şi sinceri oameni din viaţa mea, copiii mei.

Veţi creşte cu iubire şi linişte, restul nu contează! Atât timp cât Dumnezeu ne dă sănătate, le putem face pe toate.”, scria artista pe Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI