Cui rămâne averea lui Dan Petrescu, miliardarul român mort în accidentul aviatic din Italia. Un singur om beneficiază de ea

Cui rămâne averea lui Dan Petrescu, miliardarul român mort în accidentul aviatic din Italia. Un singur om beneficiază de ea
Cui rămâne averea lui Dan Petrescu

Cui rămâne averea lui Dan Petrescu, miliardarul român mort în accidentul aviatic din Italia. Un singur om va beneficia de averea acestuia. Iată despre cine este vorba.

Cui rămâne averea lui Dan Petrescu, miliardarul român mort în accidentul aviatic din Italia

Averea lui Dan Petrescu, miliardarul român, estimată la circa trei miliarde de euro, a fost făcută în cea mai mare parte din imobiliare, potrivit Gândul.ro.

Se pare că cea care ar prelua averea magnatului ar fi Anca Surugiu, parteneră de afaceri a lui Dan Petrescu, miliardarul care și-a pierdut viața în accidentul aviatic de duminică, din Milano.

Anca Surugiu este asistenta și coordonatoarea tuturor firmelor lui Dan Petrescu, iar aceasta ar urma să preia averea discretului miliardar. De precizat este că aceasta controla și avea acces la toate datele offshore-urilor. Ea știa unde se află conturile și era împuternicită de către Dan Petrescu.

Ce avere ar fi avut Dan Petrescu

Amintim că omul de afaceri Dan Petrescu a murit duminică, în accidentul aviatic de la Milano, după ce aeronava a căzut peste o clădire. Avionul era pilotat chiar de către miliardar. El se afla în avion alături de soție și de fiu, călătorind spre Olbia, Sardinia, acolo unde dețineau o casă. În acel aparat de zbor se mai aflau încă cinci persoane, toți fiind decedați în urma accidentului. La ora actuală, nu este clar ce anume a determinat prăbușirea avionului.

Dan Petrescu ar fi avut o avere de circa trei miliarde de euro.

„Asociat în afacerile familiei Ţiriac: Unicredit Ţiriac Bank, holdingul Rocar, plasamente imobiliare. Bun prieten cu Adrian Sârbu şi cu alţi moguli. Rezident Monte Carlo, Av. Princesse Grace, Columbia Palace. Personaj discret, nu există fotografii cu el”, nota o jurnalistă în celebra listă a „Grupului de la Monaco”.

Conform presei economice, cel mai recent proiect în care a fost implicată Anca Surugiu a fost cel depus la Primăria Municipiului București, și anume documentația pentru obținerea unui PUZ pentru dezvoltarea unui bloc de patru etaje pe un teren de circa 3.800 mp de pe bulevardul Kiseleff, în proximitatea Ambasadei Suediei.

În anul 2017,  Anca Surugiu a fost implicată şi în dezvoltarea unui alt proiect de lux pe strada Mircea Eliade, în apropiere de Ambasada Kuweitului, prin firma Alex Global, unde compania sa denumită Business Management System deține circa 21% dintre acțiuni.

Ea era parteneră cu omul de afaceri Dan Petrescu, care ar fi fost implicat atât în sectorul auto, domeniu din care s-ar fi retras între timp, dar şi în cel imobiliar. El ar deţine circa 15-20 de parcuri comerciale închiriate către Metro, Praktiker sau Auchan, conform sursei citate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI