17 feb. 2021 | 08:23

Oana Roman, reacție surpriză despre divorțul de Marius Elisei. Și bărbatul a fost prezent

Monden
Oana Roman, reacție surpriză despre divorțul de Marius Elisei. Și bărbatul a fost prezent
Oana Roman, reactie surpriza despre divortul de Marius Elisei

Gata. S-a întâmplat. Oana Roman și Marius Elisei au divorțat, pe cale amiabilă la notar. Chiar dacă fanii au crezut că problemele dintre cei doi se vor rezolva, iată că fiica fostului premier ar României Petre Roman și tatăl fetiței sale s-au separat din punct de vedere legal. Care au fost primele declarații ale celor doi foști soți, după ce au ieșit de la notar. Reacție surpriză despre divorțul de Marius Elisei. Și bărbatul a fost prezent. 

Oana Roman, reacție surpriză despre divorțul de Marius Elisei

S-a rupt lanțul de iubire pentru Oana Roman și Marius Elisei. După șapte ani de mariaj, cei doi au decis să își spună adio la notar și acum sunt, oficial, liberi. Oana și Marius au stabilit custodie comună pentru fiica lor Isabela, pe care au decis să o crească împreună. Chiar dacă cei doi foști soți trec printr-o perioadă dificilă, Marius Elisei și Oana Roman și-au făcut timp pentru a le spune admiratorilor de pe rețelele de socializare care este situația lor curentă:

„Dragii mei, din respect față de voi, comunitatea mea, am hotărât să vorbim aici. Împreună vă anunțăm că am divorțat amiabil și rămânem părinți pt Isabela și prieteni care se respectă și se sprijină reciproc. Suntem împreună, deși nu mai suntem soț și soție. De ieri am semnat actele de divorț, amiabil. Noi am ales să terminăm această căsnicie amiabil, am semnat la notar actele de divorț, cât și pentru custodia Isabelei, care este comună. Vom avea grijă împreună de ea. Domiciliul va fi aici la ea acasă, pentru că asta e casa în care a crescut. Cu sinceritate și ceva bâlbâieli de la emoții, vă mulțumim pentru suport și înțelegere.”, a declarat Oana Roman într-un video urcat pe Instagram.

Primele declarații ale lui Marius Elisei, după divorțul de Oana Roman

Oana Roman, reacție surpriză despre divorțul de Marius Elisei. Tatăl Isabelei a fost de acord cu spusele fostei sale soții. Vizibil emoționat, bărbatul a vorbit puțin despre începuturile relației dintre el și Oana Roman.

„Amiabil pentru că așa mi se pare și normal să se încheie, chiar dacă la unii există ceva la mijloc mai mult. E bine să se termine frumos și într-un mod civilizat, mai ales că atunci când închei, trebuie să închei ca și cum te-ai cunoscut, cum ai început acea relație. Noi am început într-un mod frumos.”, a completat fostul soț al Oanei Roman pe Instagram.

Oana și Marius au decis să rămână prieteni de dragul fetiței lor Iza, care va crește cu ambii părinți. De asemenea, cei doi foști soți au stabilit să păstreze o relație de prietenie și să rămână parteneri de afaceri, deoarece se vor ocupa împreună de afacerea din domeniul modei pe care au deschis-o în pandemie, susținându-se reciproc în continuare.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by oana roman (@oanaromanelisei)

Digisport.ro
Un milionar român la Paris: ”Bă, ce sărac e ăsta, vai mama lui”. Ce obișnuiește să facă în Capitală: ”E mult mai ieftin”
Stirile PROTV
Măsură radicală luată în Ungaria. Locul de care nimeni nu mai are voie să se apropie după ce Dunărea a atins un nivel record
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Celebra actriță părăsește scena. Toți românii o iubesc
Spynews.ro
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Show-ul grotesc al proxenetului român care a fost condamnat în Marea Britanie. Bărbatul s-a filmat în timp ce arunca cu banii
BZI.ro
Irina Columbeanu este o domnișoară elegantă! Cum arată dormitorul ei din vila în care locuiește
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
Laura Cosoi arată TOP la 42 de ani: decoleteu adânc, rochie mulată și transparentă și asta nu e tot. Are patru copii, dar i-a lăsat mască pe mulți cu silueta ei
Parteneri
Marcel Ciolacu, prima apariție publică alături de soție după mulți ani. Cum arată nevasta premierului
Redactia.ro
Medana, replică tranșantă pentru Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea! Ce spune artistul: „Suportă cu greu, săraca”
Click.ro
„UE și-a pierdut mințile. Este un gest sinucigaș”. Moscova despre ajutorul european acordat Ucrainei
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Cele mai tari comedii de pe Netflix. Râzi cu lacrimi
EVZ.ro
Lambada se externează după ce a devenit mamă pentru a treia oară. Cine îi este alături în aceste momente / PAPARAZZI
Spynews
Anunț pentru cei cu telefoane mobile. Schimbare radicală la WhatsApp. Nu va mai funcționa
Capital.ro
La 10 ani după separare, Diana Dumitrescu a dezvăluit adevăratul motiv al divorțului de Ducu Ion. A avut Adela Popescu vreo legătură?
Avantaje
LOVITURĂ FINALĂ pentru DONALD TRUMP! Republicanii au intrat în PANICĂ
Mediaflux
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro