Oana Roman, reacție surpriză despre divorțul de Marius Elisei. Și bărbatul a fost prezent

Oana Roman, reacție surpriză despre divorțul de Marius Elisei. Și bărbatul a fost prezent
Oana Roman, reactie surpriza despre divortul de Marius Elisei

Gata. S-a întâmplat. Oana Roman și Marius Elisei au divorțat, pe cale amiabilă la notar. Chiar dacă fanii au crezut că problemele dintre cei doi se vor rezolva, iată că fiica fostului premier ar României Petre Roman și tatăl fetiței sale s-au separat din punct de vedere legal. Care au fost primele declarații ale celor doi foști soți, după ce au ieșit de la notar. Reacție surpriză despre divorțul de Marius Elisei. Și bărbatul a fost prezent. 

Oana Roman, reacție surpriză despre divorțul de Marius Elisei

S-a rupt lanțul de iubire pentru Oana Roman și Marius Elisei. După șapte ani de mariaj, cei doi au decis să își spună adio la notar și acum sunt, oficial, liberi. Oana și Marius au stabilit custodie comună pentru fiica lor Isabela, pe care au decis să o crească împreună. Chiar dacă cei doi foști soți trec printr-o perioadă dificilă, Marius Elisei și Oana Roman și-au făcut timp pentru a le spune admiratorilor de pe rețelele de socializare care este situația lor curentă:

„Dragii mei, din respect față de voi, comunitatea mea, am hotărât să vorbim aici. Împreună vă anunțăm că am divorțat amiabil și rămânem părinți pt Isabela și prieteni care se respectă și se sprijină reciproc. Suntem împreună, deși nu mai suntem soț și soție. De ieri am semnat actele de divorț, amiabil. Noi am ales să terminăm această căsnicie amiabil, am semnat la notar actele de divorț, cât și pentru custodia Isabelei, care este comună. Vom avea grijă împreună de ea. Domiciliul va fi aici la ea acasă, pentru că asta e casa în care a crescut. Cu sinceritate și ceva bâlbâieli de la emoții, vă mulțumim pentru suport și înțelegere.”, a declarat Oana Roman într-un video urcat pe Instagram.

Primele declarații ale lui Marius Elisei, după divorțul de Oana Roman

Oana Roman, reacție surpriză despre divorțul de Marius Elisei. Tatăl Isabelei a fost de acord cu spusele fostei sale soții. Vizibil emoționat, bărbatul a vorbit puțin despre începuturile relației dintre el și Oana Roman.

„Amiabil pentru că așa mi se pare și normal să se încheie, chiar dacă la unii există ceva la mijloc mai mult. E bine să se termine frumos și într-un mod civilizat, mai ales că atunci când închei, trebuie să închei ca și cum te-ai cunoscut, cum ai început acea relație. Noi am început într-un mod frumos.”, a completat fostul soț al Oanei Roman pe Instagram.

Oana și Marius au decis să rămână prieteni de dragul fetiței lor Iza, care va crește cu ambii părinți. De asemenea, cei doi foști soți au stabilit să păstreze o relație de prietenie și să rămână parteneri de afaceri, deoarece se vor ocupa împreună de afacerea din domeniul modei pe care au deschis-o în pandemie, susținându-se reciproc în continuare.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by oana roman (@oanaromanelisei)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI