Fiica Oanei Roman suferă după tatăl ei. Ce i-a spus lui Marius Elisei e sfâșietor

Fiica Oanei Roman suferă după tatăl ei. Ce i-a spus lui Marius Elisei e sfâșietor
Ce i-a spus Isabela tatălui său. L-a emoționat pe Marius Elisei

Micuța familiei Elisei suferă cel mai mult în urma despărțirii părinților săi. Aceasta a fost pusă într-o situație teribilă. Ce i-a spus tatălui său cu siguranță a înmuiat inima tuturor din familie.

Fiica Oanei Roman gest și mesaj sfâșietor. Ce i-a spus tatălui său?

Divorțul dintre Marius Elisei și Oana Roman nu a șocat multă lume, pentru că discuții între aceștia au mai fost de-a lungul timpului. Cu toate astea, nimeni nu a putut să prevadă despărțirea definitivă chiar după ce au făcut un pas important ca familie și s-au mutat la casă. Deși apele s-au calmat între ei, există câteva detalii care nu s-au spus până acum.

„Atâta timp cât suntem maturi și suntem conștienți și gândim și nu avem de ce să purtăm un război, am zis că este singura variantă. Atât pentru noi, cât și pentru fată. Referitor la începuturi…

Probabil Oana a fost puțin mai nervoasă, dar și-a dat seama că nu a făcut ce trebuie, mă rog, nu a făcut ceva rău ca să trebuiască să își dea seama, dar a fost o mică tensiune, într-adevăr. Dar e bine ca totul se termină cum trebuie și cum am planificat”, a spus Marius Elisei în exclusivitate pentru Antena Stars.

„Da, îmi simte lipsa, evident. E copil”

Foștii parteneri s-au împăcat cu decizia lor și au renunțat la orice mică scânteie ce ar fi putut exista în acest eveniment de dragul copilului pe care îl au împreună și a liniștii lui.

Din păcate, Isa e încă micuță și îi duce dorul în casă tatălui, dar și în momentele de relaxare pe care le are doar cu mama. Aceasta nu s-a obișnuit cu ideea și i-a cerut ca data viitoare să vină și el în vacanță alături de ea și Oana pentru a se simți mult mai bine.

„Da, ideea este că Isabela încă nu s-a obișnuit cu ideea. Își dorește foarte mult. A fost acum în vacanță cu mama ei, m-a sunat de acolo și mi-a spus: „Tati, îmi doresc foarte mult să vii și tu data viitoare cu noi ca să fiu și eu mai bine!”.

Da, îmi simte lipsa, evident. E copil. Dar, normal, la ziua ei… nu aș avea cum să nu fiu acolo, îți dai seama. Până la urmă, este ziua ei. E ca și cum s-ar mărita, iar eu nu aș participa. Mi se pare absurd!”, a continuat el. Relația dintre foștii soți a ajuns acum una bună, iar aceștia se înțeleg mai mult decât decent de dragul copilului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI