Cu cine va petrece Dan Negru, anul acesta, Revelionul. Imagini din culisele celei mai tari petreceri de la sfârșit de an. Foto

Așa cum ne-a obișnuit, Dan Negru dă iar starul petrecerii de Revelion. Sub haștagul #deMască Distracția, vedeta de la Antena 1 duce în fața publicului, marți, 31 decembrie, de la 22.15, Revelionul Starurilor, la care participă vedete iubite din diverse domenii. Momentele măștilor vor fi presărate cu muzică bună, într-un spectacol de peste cinci ore.

Cu cine va petrece Dan Negru, anul acesta, Revelionul

Filmările pentru Revelionul Starurilor nu au fost însă lipsite de peripeții. Spre exemplu, cu doar câteva ore înainte de filmare, producătorilor le-a picat o mască, ceea ce înseamnă că vedeta nu a mai putut ajunge la înregistrare. ”Când presiunea unui altfel de moment de a interpreta un personaj mască într-un show de Revelion este prea apăsătoare, se mai întâmplă să cedezi ca artist și să renunți în ultimul moment. Așa ni s-a întâmplat aanul acesta, când am fost puși în situația de a rezolva absența intempestivă a unei vedete deja setate pe unul dintre personajele cheie ale show-ului. După un brainstorming fulger al echipei, răspunsul prompt al profesionistului contactat în ultimul moment, precum și susținerea foarte importantă a partenerului de scenă al măștii au fost elementele cheie care ne-au ajutat să ducem la bun sfârșit un moment care părea de nedepășit într-o primă fază. Dar astfel de cazuri se rezolvă doar cu calm, cu mobilizarea întregii echipe și cu experiența colaborărilor din toți acești ani care ne-au construit încrederea în noi”, spune Augusta Lazarov Petrescu, producătorul general.

Liviu Puștiu a pierdut avionul

Tot din cadrul întâmplărilor neprevăzute face parte și situația lui Liviu Puștiu, care, deși ar fi trebuit să urce pe scenă alături de Vali Vijelie, a pierdut avionul care urma să-l aducă de la Timișoara: Vali Vijelie este unul dintre artiștii profesionisti pe care i-am invitat la Revelionul Starurilor. Urma să interpreteze două melodii împreună cu Liviu Puștiu, care printr-un concurs de împrejurări a pierdut avionul și n-a mai putut ajunge în timp util de la Timișoara la Bucuresti pentru filmare. Vali împreună cu colegii săi au susținut cu brio momentele artistice și au reușit să ridice la dans întreaga tabără a vedetelor si tot publicul din platou”,  mai spune aceasta.

Marius Țeicu n-a mai filmat de 30 de ani pentru Revelion

Unul dintre invitații lui Dan Negru, compozitorul Marius Țeicu, n-a mai filmat pentru un program de Revelion de 30 de ani. “Am avut ceva emoții”, a spus celebrul compozitor la coborârea de pe scenă pe care a interpretat câteva dintre refrenele sale celebre.

Cât despre pauze, ei bine, și acestea erau bine utilizate de către artiști.  De pildă Irina Loghin și Ruby făceau împreună video-uri pentru rețeaua TikTok, iar Anna Lesko îi ținea companie fiului ei, Adam, care venise în vizită. În platou, cu toții își făceau selfie-uri sau se pozau unii pe alții.

Dincolo de orice accidente inerente unui astfel de maraton al filmărilor într-un studio de televiziune, este fascinantă conexiunea artiștilor care iau parte la acest show. Pe durata a două zile își povestesc întâmplări de peste an sau chiar petrecute cu foarte mult timp în urmă, își aduc aminte de întâmplări comune, se emoționează împreună, sunt în culmea fericirii la momentul “miezului noptii” când număram împreună secundele până la trecerea în Noul An, dansează și râd în hohote, se îmbrățișează și își urează unul altuia sănătate, e o energie unică ce sterge instantaneu orice grijă și orice urmă de oboseală. Pentru întreaga mea echipă a fost o experiență frumoasă și ne-am bucurat cu toții să vedem un Dan Negru vesel, pozitiv, plin de energie și mândru în cel de-al 20-lea an consecutiv de găzduit cel mai mare show al Antenei 1 în noaptea dintre ani”, mai spune Augusta Lazarov Petrescu. Vezi mai multe imagini în galeria foto de mai sus!

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI