Șefii lui Dan Negru de la Antena 1 au făcut anunțul oficial. Ce se întâmplă cu prezentatorul TV

Șefii lui Dan Negru de la Antena 1 au făcut anunțul oficial. Ce se întâmplă cu prezentatorul TV
Șefii Antena 1, anunț oficial despre Dan Negru

Antena 1 a anunțat ce va urma să facă Dan Negru. Producătorii trustului abia acum au dat vestea mult așteptată de fanii cunoscutului prezentator de televiziune. Ce se întâmplă cu acesta acum? Vestea cea mare a venit chiar la scurt timp.

Pentru ce se pregătește Dan Negru? Producătorii Antena au făcut oficial anunțul

Dan Negru nu a plecat niciodată de pe micile ecrane din momentul în care a venit în atenția publicului din România. Că a avut pe mână o emisiune a misterelor, un show cu provocări pentru vedete sau o emisiune tip concurs…s-a descurcat. Profesionalismul și experiența adunate în zecile de ani de când se află în fața românilor îl readuc din nou în prim-plan într-un proiect de suflet: Next Star. Poveștile copiilor talentați din toată România vor continua să se audă. Șefii postului au anunțat apariția sezonului cu numărul 10 al emisiunii. Cei care doresc să-și arate talentul și să câștige premiul cel mare se pot înscrie de azi la casting.

Noul sezon își va face apariția în anul 2020, în grila de primăvară, iar câștigătorul se va afla la finele lunii februarie, începutul lunii martie. Amintim că sezonul precedent al show-ului de talente i-a avut în juriu pe Lidia Buble, Pepe și Dorian Popa. De asemenea, cel care i-a fost alături lui Dan Negru a fost Șerban Copoț, care a fost co-prezentator. De-a lungul emisiunii, din juriu au făcut parte și: Lora, Alina Eremia, CRBL, Connect-R, Maria Carneci sau Vasile Muraru.

Șefii Antena 1, anunț oficial despre Dan Negru
Șefii Antena 1, anunț oficial despre Dan Negru

Dan Negru: „Era de așteptat”

„Era de așteptat să revenim cu cel mai performant kids show al ultimilor 10 ani, singurul format românesc 100%, care a fost trendsetter pentru Pro Tv ( Voice Kids) sau Kanal D (Kids Sing). Dintre toate programele TV din România, Next Star e singurul cu peste 1,5 milioane de followeri în YouTube. Sunt destule argumente să arătam din nou că în România exista copii senzaționali”
Dan Negru (Sursa: paginademedia.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI