10 aug. 2022 | 09:23

Cu cine va juca Simona Halep în turul doi al WTA Toronto 2022. La ce oră începe partida

Sport
Cu cine va juca Simona Halep în turul doi al WTA Toronto 2022. La ce oră începe partida
Simona Halep își va afla astăzi adversara din turul 2 al turneului WTA 1000 de la Toronto

Cu cine va juca Simona Halep în turul doi al WTA Toronto 2022. Fostul lider mondial a trecut, luni, într-o manieră categorică, de croata Donna Vekic (82 WTA) în prima manșă a competiției dotată cu premii totale de 2,69 milioane de dolari. Simona Halep va avea parte de o adversară abordabilă și în următoare rundă, programată să aibă loc, miercuri, 10 august.

Cu cine va juca Simona Halep în turul doi al WTA Toronto 2022

Cu cine va juca Simona Halep în turul doi al WTA Toronto 2022. După abandonul de la Washington, din cauza căldurii, jucătoarea din Constanța a avut o prestație excelentă în runda inaugurală a turneului WTA 1000 dotat cu premii totale de 2,69 milioane de dolari.

Halep a trecut în doar o oră de joc de croata Donna Vekic (82 WTA), cu scorul de 6-0, 6-2. La finalul meciului, românca a declarat că speră că l-a făcut mândru pe antrenorul său, Patrick Mouratoglou.

„A fost o primire foarte plăcută de care am avut parte. Am jucat un tenis bun și sunt foarte fericită să mă întorc și foarte mulțumită de modul în care am jucat astăzi. Sunt încrezătoare după modul în care am jucat, am fost agresivă, am jucat mai repede. Astea sunt obiectivele și le pun în aplicare zi de zi. Sper că l-am făcut mândru pe Patrick după acest meci, ultimul nu a fost formidabil. Am vorbit cu el înainte de meci”, a spus Simona Halep, citată de spotmedia.ro.

La ce oră începe partida

Simona Halep va juca în turul doi al turneului din Canada împotriva chinezoaicei Shuai Zhang (33 de ani, 45 WTA). Aceasta a învins-o, marți seară, pe iberica Cristina Bucșa (24 de ani, 122 WTA), scor 6-1, 6-3. Simona Halep și Shuai Zhang s-au întâlnit în circuitul WTA de cinci ori până acum, iar românca a reușit să se impună în trei dintre confruntări.

În 2012, Halep s-a învins cu 6-1, 6-1, la Indian Wells, după care au urmat două victorii ale lui Zhang. Chinezoaica a câștigat la Australian Open 2016, scor 6-4, 6-4, și la Beijing, în același an, cu 6-0, 6-3. Românca s-a revanșat în următoarele două confruntări: la Wimbledon, în 2019, scor 7-6, 6-1 și anul acesta, la Madrid, unde s-a impus cu 6-2, 6-4.

Partida dintre Simona Halep și Shuai Zhang va începe, astăzi, nu mai devreme de ora 19.30. Simona Halep și-a asigurat până acum un cec de 17.445 de dolari. Dacă va ajunge în optimi, ea va fi răsplătită cu suma de 30.660 de dolari.

Accederea în sferturi o poate îmbogăți pe Halep cu suma de 61.300 de dolari, pe când prezența în semifinale e răsplătită cu 133.400 de dolari. Dacă va ajunge în finala competiției, așa cum s-a întâmplat în 2015, Halep va fi recompensată cu 259.100. Câștigătoarea turneului va beneficia de un cec de 439.400 de dolari. În cazul româncei, asta ar însemna depășirea bornei de 40 de milioane de dolari câștigați doar din tenis.

Dacă va trece de chinezoaică, Halep o va înfrunta în optimi pe învingătoarea din meciul dintre Anett Kontaveit (Estonia, 2 WTA) și Jil Teichmann (Elveția, 21 WTA). Întâlnirea dintre cele două este programată tot astăzi, dar nu va începe mai devreme de ora 21.00, ea urmând meciului pe care îl va juca Simona Halep contra lui Zhang.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Simona Halep va fi EXCLUSĂ. Decizia care se pregătește în circuitul WTA
Capital.ro
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște: ”Se vor încadra în graficul pe care l-am agreat”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Lovitură finală pentru KARL NEHAMMER! PE l-a AMENINȚAT direct pe cancelarul Austriei
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro