Cu cine seamănă băiatul lui Dani Oțil și al Gabrielei Prisăcariu, de fapt. Fanii au dat verdictul imediat

Cu cine seamănă băiatul lui Dani Oțil și al Gabrielei Prisăcariu, de fapt. Fanii au dat verdictul imediat
Cu cine seamănă băiatul lui Dani Oțil și al Gabrielei Prisăcariu, de fapt

Gabriela Prisăcariu a postat pe pagina de Instagram o imagine cu fiul ei și al lui Dani Oțil, Luca Tiago. Fanii au fost extrem de încântați să vadă pentru prima dată chipul micuțului și au spus cu cine seamănă. La imaginea postată de Gabriela Prisăcariu a comentat și Dani Oțil, în stilul caracteristic.

Cu cine seamănă băiatul lui Dani Oțil și al Gabrielei Prisăcariu, de fapt

Gabriela Prisăcariu a postat prima imagine cu chipul fiului ei, Luca Tiago, iar fanii au fost în extaz. La unison, toți au spus că este leit mama sa, remarcându-i și gropițele din obraji. Vezi imaginea în galeria foto a articolului.

La această imagine a comentat și Dani Oțil: ”Are gropițe?! Acu văd. E închiriat pentru poză? Nu e al meu!” a glumit Dani Oțil.

De altfel, Dani Oțil vorbește adesea despre fiul său în emisiunea pe care o prezintă alături de colegul său, Răzvan Simion. El a dezvăluit cum îl alintă pe cel mic:

“Îi zicem copilului Luca maimuca. Îi arătăm camera care e decorată cu diferite animale și am văzut că a reacționat la leu. Ne-am zis că fratele mai mic nu o să existe”, a mărturisit Dani Oțil, recent.

Dani Oțil, scrisoare pentru fiul lui în prima zi de naștere

Celebrul prezentator i-a emoționat pe toți cu o scrisoare destinată micuțului său în prima lui zi de naștere.

„Dragul meu „Cârcel” sau „Mâini de bătrânel”, Nu mă apuc acum să îți scriu mult, pentru ca am mai scris acum 10 ani o scrisoare si 6 milioane de români au vorbit doar despre asta o vară întreagă…? Ți-aș compune un cântec, o poezie, cum fac alți tați mai talentați.

Ar suna prost amândouă si nu vreau să te fac de râs din prima zi de viață… Avem timp pentru asta. Îți las rândurile astea aici, ca peste 10, 15 ani sa dai scroll juma de oră pana ajungi la postare si sa înțelegi starea noastră, cât de mult te-am dorit, dar și panica ce ne-a cuprins…

Dar, dacă părinții mei, care au muls și vaca, au terminat și facultate s-au descurcat cu mine… Eu zic că reușim ceva. As vrea sa fiu cu tine măcar la fel de bun cum au fost ei cu mine. Tu ești fragil acum, dar promit să te fac puternic și rezistent… Pentru că în scurt timp eu voi fi cel fragil (vârsta mea nu e de ședințe cu părinții, ci cu bunicii). (…)”

Urmăriți Playtech.ro și pe