Dani Oțil a râs de Ramona Olaru în direct la TV: ‘Erai plată înainte de operație’

Dani Oțil a râs de Ramona Olaru în direct la TV: ‘Erai plată înainte de operație’
Ramona Olaru, luată la mișto de Dani Oțil

Dani Oțil nu s-a mai putut abține și a făcut o glumă la adresa Ramonei Olaru! Echipa Neatza cu Răzvan și Dani și-a obișnuit telespectatorii cu tot felul de momente pline de umor. De această dată, ‘victima’ prezentatorului de televiziune a fost chiar colega lui.

Ce a spus Dani Oțil despre Ramona Olaru la Neatza

Glumele se țin lanț la Neatza cu Răzvan și Dani! Răzvan Simion și Dani Oțil își surprind fanii cu fel și fel de momente spumoase. De asemenea, telespectatorii nu pot uita de colegii pe care îi au aceștia în platoul de televiziune sau de frumoasa Ramona Olaru, care îi cucerește pe fani la fiecare apariție.

Ramona Olaru aduce zâmbetul pe buzele telespectatorilor. Vedeta a fost înzestrată cu simțul umorului, dar și cu o siluetă de invidiat, chip superb și picioare lungi. Dani Oțil a mărturisit că aceasta nu ar fi arătat chiar așa de bine înainte de operația de mărire a bustului, dar colega lui nu s-a arătat deranjată.

„Dani Oțil: Sunt plat. Sunt plat ca Ramona înainte de operație…

Ramona Olaru: O vedeam venind!”, au spus cei doi.

„Îmi place de mine așa cum sunt”

Ramona Olaru este considerată una dintre cele mai frumoase vedete din showbiz-ul românesc. Vedeta se bucură de forme armonioase și trăsături delicate, însă niciodată nu a ascuns faptul că a apelat la medicul estetician. Aceasta și-a obișnuit fanii cu faptul că este extrem de sinceră.

Asistenta TV de la Neatza cu Răzvan și Dani mărturisea, în trecut, că a avut câteva neplăceri legate de trupul său. Vedeta a vrut să scape de orice imperfecțiune, așa că a apelat la medicul estetician când a simțit nevoia. Ramona Olaru s-a declarat mândră de felul în care arată acum.

Ramona Olaru, dezvăluiri despre operațiile estetice

În trecut, Ramona Olaru povestea că a recurs la un implant mamar, însă această intervenție nici măcar nu se observă. Vedeta a avut grijă să nu exagereze atunci când a venit vorba despre imaginea ei.

„Nu am nicio problemă cu acest aspect. Tot clișeic spun, fiecare face ce îl face fericit pe el, însă nu cred că trebuie să uităm că ce e mult strică!

În urmă cu 5 ani am apelat la un implant mamar, nu se observă, dar atât s-a putut. Mai multe nu vreau să fac momentan. Îmi place de mine așa cum sunt.

Sper să mă mai țină această stare o vreme. Apoi, ce o fi o fi, facem și altele dacă trebuie!”, povestea Ramona Olaru.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI