Cu cine se iubește fosta soție a lui Andrei de la ‘Alb și Negru’. L-a uitat rapid pe cântăreț

Cu cine se iubește fosta soție a lui Andrei de la ‘Alb și Negru’. L-a uitat rapid pe cântăreț
Cu cine se iubește fosta soție a lui Andrei de la ‘Alb și Negru

Fosta soție a lui Andrei Ștefănescu și-a găsit rapid fericirea în brațele unui alt bărbat. Deși Antonia și Andrei au divorțat în urmă cu un an, blondina și-a refăcut rapid viața sentimentală.

După divorțul de Andrei Ștefănescu frumoasa blondină s-a îndrăgostit de un alt bărbat în timp ce se afla în bucătăria Chefi la cuțite.

Cine este bărbatul care i-a cucerit inima Antoniei

Inima Antoniei, fosta soție a lui Andrei Ștefănescu, a fost cucerită de nimeni altul decât Vincenzo de la „Chefi la cuțite”. Cei doi și-au găsit liniștea împreună și se înțeleg foarte bine. Mai mult, cei doi nu ezită să-și arate dragostea în public când au ocazia.

Nu se sfiesc de ochii lumii, dovada fiind si pozele pe care Vincenzo le-a postat pe rețelele sociale. Cei doi apar împreună și se poate observa pe chipul lor cât sunt de îndrăgostiți.

Antonia este cea care a vorbit pentru prima oară despre relația pe care cei doi o au, dar la momentul respectiv a refuzat sa dea prea multe detalii.

„Suntem împreună. Nu este vreun secret, nu ne-am ascuns, dar nici nu ne-am etalat în online, să spun așa. Suntem discreți.”, a declarat Antonia Ștefănescu, pentru Spynews.ro.

Andrei și Antonia Ștefănescu au divorțat în 2020. Cei doi au împreuna un copil

Povestea de dragoste dintre Andrei si Antonia Ștefănescu a durat timp de șapte ani. Cei doi au împreună un băiețel, pe nume Ayan.

Divorțul nu a fost unul cu scandaluri. Totul s-a desfășurat pașnic, în secret, departe de ochii curioșilor, în toamna anului 2020. Cei doi se ocupă împreună de creșterea copilului, chiar dacă și-au refăcut viețile sentimentale.

Andrei Ștefănescu este cel care a vorbit pentru prima dată despre divorț, declarând că lucrurile nu l-au luat prin surprindere, dar și că au păstrat o relație civilizată de dragul băiețelului lor.

„Dacă aș putea să explic… Nu știu ce s-a întâmplat. Sunt lucruri în viață pe care nu le putem explica, se întâmplă și atât. Asta a fost. Nu ne-a luat prin surprindere, așa a fost să fie. Nu știu dacă poți să povestești, pur si simplu se întâmplă, și atunci e cel mai bine să rupi legătura. Cel mai bine e ca Ayan să nu simtă. Relația mea cu el e mai bună, am petrecut timp cu el pe care nu l-am petrecut înainte. Am încercat să îmi fac mai mult timp pentru mine cu el decât înainte.

La un moment dat, va înțelege, dar mai bine să o facă mai târziu. Trebuie să aștepți relația următoare ca să vezi dacă ai învățat ceva. Viața e atât de surprinzătoare și de ciudată, încât trebuie să aștepți pasul următor. Eu și cu ea avem o relație foarte bună, frumoasă. Ieșim cât de des putem cu copilul. Avem o relație civilizată‘, a mărturisit Andrei Ștefănescu la Xtra Night Show, la momentul respectiv.

 

Urmăriți Playtech.ro și pe