Andrei Ștefănescu și-a refăcut viața după divorț? ‘Trebuie să aștepți următoarea relație’

Andrei Ștefănescu a luat pe toată lumea prin surpindere când a anunțat că va divorța de soția lui, Antonia, alături de care are un copil. Din păcate, relația lor nu a mai funcționat, însă niciunul dintre ei nu a vorbit despre motivele rupturii.

Ce spune Andrei Ștefănescu despre o nouă relație, după divorț

Acum, concurentul Te cunosc de Undeva face declarații surprinzătoare despre căsnicia eșuată și dezvăluie cum se împarte între viața de tătic și cea profesională. El a vorbit despre fiul său și spune că și-a făcut mai mult timp pentru el. Este încă micuț ca să înțeleagă ce s-a întâmplat între părinții lui, așa că Andrei Ștefănescu va aștepta ca micuțul să mai crească până să încerce să îi explice totul.

În plus, el a făcut declarații despre o potențială nouă relație, spunând că doar în relația de după divorț își va da seama dacă a învățat sau nu ceva.

„Nu știu ce s-a întâmplat. Sunt lucruri în viață pe care nu le putem explica, se întâmplă și atât. Asta a fost. Nu ne-a luat prin surprindere, așa a fost să fie. Nu știu dacă poți să povestești, pur si simplu se întâmplă și atunci e cel mai bine să rupi legătura. Cel mai bine e ca Ayan să nu simtă. Relația mea cu el e mai bună, am petrecut timp cu el pe care nu l-am petrecut înainte. Am încercat să îmi fac mai mult timp pentru mine cu el decât înainte.

La un moment dat va înțelege, dar mai bine să o facă mai târziu. Trebuie să aștepți relația următoare ca să vezi dacă ai învățat ceva. Viața e atât de surprinzătoare și de ciudată, încât trebuie să aștepți pasul următoar. Eu și cu ea avem o relație foarte bună, frumoasă. Ieșim cât de des putem cu copilul. Avem o relație civilizată”, a explicat Andrei Ștefănescu.

Antonia Ștefănescu a participat la Chefi la Cuțite

Fosta soție a lui Andrei Ștefănescu a participat la Chefi la Cuțite, acolo unde a gătit un preparat în cinstea tatălui ei, care a murit când ea era copil. Cei trei jurați au întrebat-o în ce relații a rămas cu fostul soț.

„Poate sună a clișeu, dar relații foarte bune. Adică în continuare ne vizitează aproape zilnic, își petrece timpul cu Ayan. Încă îi servesc mâncarea la masă. Partea asta nu s-a schimbat. Am reușit totul, chiar dacă am divorțat”, a spus Antonia.

Ea a mai spus că și-a promis că va avea alături de ea un bărbat alături de care poate să aibă parte de o familie superbă și de un coteț de găini. I-a reușit din plin partea cu familia și copilul, până la un moment dat, însă a rămas cu un regret.

„Mi-am dat seama din prima că este un bărbat lângă care pot să fac asta. Și el și-a dorit asta. Le-a făcut pe toate, în afară de un coteț de găini. Adică, sincer, încă îi reproșez că nu mi-a făcut cotețul de găini în curte ”, a mai spus Antonia.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI