Ţiriac Jr. şi Sorana Cîrstea, noul cuplu şoc din lumea mondenă? Detaliul care i-a dat de gol pe cei doi îndrăgostiţi

Țiriac Jr. și Sorana Cîrstea, noul cuplu din lumea mondenă? Detaliul care i-a dat de gol pe cei doi îndrăgostiți

Țiriac Jr. și jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea, noul cuplu din lumea mondenă? După divorțul de Ileana Lazariuc, veste surprinzătoare pentru toți admiratorii cuplului, a apărut un detaliu care i-a dat de gol pe cei doi îndrăgostiți.

Ţiriac Jr. şi Sorana Cîrstea, noul cuplu şoc din lumea mondenă?

Ileana Lazariuc, fiica interpretei Anastasia Lazariuc, s-a separat de soțul ei, Ion Ion Țiriac, fiul fostului mare jucător de tenis Ion Țiriac. Cuplul are doi copii, Nicholas Noah și Alexandru. Cei doi și-au spus ”adio” în 2017, după 10 ani de mariaj. De altfel, până să se afle de separare, care nu a fost prea dureroasă pentru niciuna dintre părțile implicate, juniorul și-ar fi găsit deja pe cineva.

Țiriac Jr. și Sorana Cîrstea, noul cuplu din lumea mondenă? Detaliul care i-a dat de gol pe cei doi îndrăgostiți
Ion Țiriac, juniorul și Ileana Lazariuc

”Din dorinţa de a reduce la tăcere zvonurile, am decis împreună să anunţăm oficial faptul că am divorţat acum 2 ani. Nu există secrete sau evenimente picante la baza deciziei noastre şi am dorit această perioadă de linişte şi discreţie atât pentru noi, dar în special pentru copiii noştri, fără să intervină alte speculaţii şi scenarii fabricate.

Deşi nimic nu s-a schimbat cu privire la cât de mult ne iubim, vom rămâne în continuare cei mai buni prieteni, suntem şi vom fi o familie unită şi părinţii a doi copii minunaţi. Vieţile noastre vor rămâne în continuare private şi aceasta este singura noastră declaraţie în legătură cu acest subiect. Vă mulţumim pentru înţelegere!”, a scris Ileana Lazariuc pe Facebook.

”Alexandru i-a luat-o înainte. Se aude că e cu Sorana. Relația datează de după divorț”

E drept că de la divorț au trecut doi ani, așa că fiecare are dreptul să își găsească liniștea în brațele altcuiva. Despre Ileana nu s-a zvonit prin târg nimic, în schimb, despre Țiriac Jr. se spune că are o relație cu tenismena Sorana Cîrstea. Detaliul care i-a dat de gol, dând apă la moară supoziților, a fost prezența afaceristului în tribune la cele mai importante meciuri. În poze sau la evenimente nu s-au afișat împreună, dar au făcut deja vacanțe frumoase.

De asemenea, un alt argument care susține ipoteza este reprezentat de ce se aude chiar de la apropiați. Surse din anturajul cuplului Țiriac Jr. – Ileana Lazariuc, citate de click.ro, susțin că povestea dintre afacerist și tenismenă este cunoscută printre prietenii lor.

„Ileana e discretă cu viaţa ei. În afară de copii şi de magazinul de haine nu prea are alte activităţi. E clar că e curtată pentru că e o femeie frumoasă şi deşteaptă, însă Alexandru i-a luat-o înainte. Se aude că e cu Sorana. Relaţia nu e de ieri, de azi, ci datează de după divorţ. Sunt sentimente puternice acolo”, au spus apropiații cuplului Țiriac Jr. – Ileana.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI