23 mai 2022 | 16:18

Cu cine rămân fetele Andreei Bălan cât timp e plecată la America Express. George Burcea se va înfuria

Monden
Cu cine rămân fetele Andreei Bălan cât timp e plecată la America Express. George Burcea se va înfuria
Cu cine raman fiicele Andreei Balan acasa, in timp ce ea pleaca in America Express

Andreea Bălan a acceptat provocarea de a participa la America Express alături de Andreea Antonescu, prietena ei de-o viață și colega ei din trupa Andre. Cât timp va fi plecată, artista le-a pregătit fiicelor sale, Ella și Clara, un program organizat, pe zile, asigurându-se că celor mici nu le va lipsi nimic. În grija cui vor rămâne fiicele sale și ale lui George Burcea.

Andreea Bălan își lasă fiicele în grija mamei sale, când va pleca în America Express

Nu este de mirare că Andreea Bălan a acceptat provocarea de a participa la cel mai dur reality-show din lume, având în vedere faptul că artista este o persoană extrem de ambițioasă și curajoasă.

Celebra blondină și colega ei Andreea Antonescu vor pleca în aventura America Express – Drumul Aurului de la Antena 1, show ce se va desfășura în America Latină, pe parcursul a 7000 de kilometri, vizitând țările Mexic, Guatemala și Columbia.

„Dragilor, cu emoție vă spun că voi pleca împreună cu prietena mea și colega mea de scenă Andreea Antonescu în AMERICA EXPRESS. Va fi cu siguranță o experiență unică, specială care ne va uni si mai mult ca prietene si ma va ma va va ajuta sa evoluez uman si spiritual.”, a scris vedeta pe Facebook.

Deși va fi departe de fiicele ei, Ella și Clara, Andreea Bălan pleacă liniștită, știind că fetițele ei rămân în grija mamei sale, om de bază și un adevărat sprijin pentru artistă.

„Nu e nevoie să îi las mamei instrucțiuni, pentru că ea știe foarte bine ce are de făcut. Mama este prezentă din prima zi de viață a Ellei, fata cea mare, și ea știe exact ce trebuie să facă.

Din contra, ea are grijă de casă, de noi, cu mâncarea, ea știe foarte bine. Avem pediatra la orice oră din zi și din noapte, avem prieteni, mame cu copii, adică infrastructura și ceea ce am eu în jurul meu totul este foarte solid.”, a declarat Andreea Bălan, în exclusivitate pentru viva.ro.

„Știu că fetele mele sunt pe mâini foarte bune!”

Andreea Bălan este convinsă că fiicele ei vor fi îngrijite cum trebuie de bunica lor, care beneficiază și de ajutorul pediatrei celor mici și cel al prietenelor juratei de la Te Cunosc de Undeva.

„Eu plec liniștită, pentru că știu că fetele mele sunt pe mâini foarte bune, de la mamă, la bonă, prietene cu copii. Am făcut un program destul de clar, pe zile, fetele au activități: merg la engleză, la patinaj, la balet, avem un șofer care le ia de acasă, le duce, nu e nicio problemă.

Totul e foarte bine organizat. Cel mai mult de acasă am lipsit câteva zile, când am fost în vacanță. Acum o să lipsesc cel mai mult.”, a completat artista pentru sursa citată.

Parteneri
Cine sunt concurenții de la "Insula Iubirii". Surprize mari la Antena 1
Redactia.ro
”Acord total!”. Ianis Hagi s-ar fi înțeles cu noua echipă
Digisport.ro
Zodii care vor cunoaște succesul și fericirea după Luna plină din 24 aprilie. Reușitele vor fi la tot pasul
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4 ani i-a dat de gol pe autori
Digi24
Rusia, enervată de ajutorul militar american pentru Ucraina, spune că SUA vor fi „umilite la fel ca în Vietnam sau în Afganistan”
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Tot mai mulți tineri, bolnavi de cancer. Care ar putea fi cauza
EVZ.ro
Adrian „Beleaua” Corduneanu a lămurit situația! De ce sicriul lui Costel Corduneanu a fost închis. Nu fratele interlopului va prelua șefia clanului
Spynews
S-a vândut o CELEBRĂ CLĂDIRE din România. A fost construită în urmă cu mai mult 80 DE ANI
Capital.ro
Compania de curierat care deschide un nou hub regional. Peste 150 de noi locuri de muncă!
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
ALERTĂ NUCLEARĂ în EUROPA! Avertismentul RUSIEI la doi pași de ROMÂNIA
Mediaflux
Cristina Cioran se pregătește de o nouă confruntare cu fostul iubit! Ce urmează să se întâmple mâine: „Un infractor dovedit, cu atâtea dosare...” / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro