Cu cine rămân fetele Andreei Bălan cât timp e plecată la America Express. George Burcea se va înfuria

Cu cine rămân fetele Andreei Bălan cât timp e plecată la America Express. George Burcea se va înfuria
Cu cine raman fiicele Andreei Balan acasa, in timp ce ea pleaca in America Express

Andreea Bălan a acceptat provocarea de a participa la America Express alături de Andreea Antonescu, prietena ei de-o viață și colega ei din trupa Andre. Cât timp va fi plecată, artista le-a pregătit fiicelor sale, Ella și Clara, un program organizat, pe zile, asigurându-se că celor mici nu le va lipsi nimic. În grija cui vor rămâne fiicele sale și ale lui George Burcea.

Andreea Bălan își lasă fiicele în grija mamei sale, când va pleca în America Express

Nu este de mirare că Andreea Bălan a acceptat provocarea de a participa la cel mai dur reality-show din lume, având în vedere faptul că artista este o persoană extrem de ambițioasă și curajoasă.

Celebra blondină și colega ei Andreea Antonescu vor pleca în aventura America Express – Drumul Aurului de la Antena 1, show ce se va desfășura în America Latină, pe parcursul a 7000 de kilometri, vizitând țările Mexic, Guatemala și Columbia.

„Dragilor, cu emoție vă spun că voi pleca împreună cu prietena mea și colega mea de scenă Andreea Antonescu în AMERICA EXPRESS. Va fi cu siguranță o experiență unică, specială care ne va uni si mai mult ca prietene si ma va ma va va ajuta sa evoluez uman si spiritual.”, a scris vedeta pe Facebook.

Deși va fi departe de fiicele ei, Ella și Clara, Andreea Bălan pleacă liniștită, știind că fetițele ei rămân în grija mamei sale, om de bază și un adevărat sprijin pentru artistă.

„Nu e nevoie să îi las mamei instrucțiuni, pentru că ea știe foarte bine ce are de făcut. Mama este prezentă din prima zi de viață a Ellei, fata cea mare, și ea știe exact ce trebuie să facă.

Din contra, ea are grijă de casă, de noi, cu mâncarea, ea știe foarte bine. Avem pediatra la orice oră din zi și din noapte, avem prieteni, mame cu copii, adică infrastructura și ceea ce am eu în jurul meu totul este foarte solid.”, a declarat Andreea Bălan, în exclusivitate pentru viva.ro.

„Știu că fetele mele sunt pe mâini foarte bune!”

Andreea Bălan este convinsă că fiicele ei vor fi îngrijite cum trebuie de bunica lor, care beneficiază și de ajutorul pediatrei celor mici și cel al prietenelor juratei de la Te Cunosc de Undeva.

„Eu plec liniștită, pentru că știu că fetele mele sunt pe mâini foarte bune, de la mamă, la bonă, prietene cu copii. Am făcut un program destul de clar, pe zile, fetele au activități: merg la engleză, la patinaj, la balet, avem un șofer care le ia de acasă, le duce, nu e nicio problemă.

Totul e foarte bine organizat. Cel mai mult de acasă am lipsit câteva zile, când am fost în vacanță. Acum o să lipsesc cel mai mult.”, a completat artista pentru sursa citată.