În ce a ales Andreea Bălan să își investească banii câștigați din muzică. A costat-o o avere, dar speră să-și scoată investiția

În ce a ales Andreea Bălan să își investească banii câștigați din muzică. A costat-o o avere, dar speră să-și scoată investiția
Andreea Balan isi investeste banii in Dubai. A platit o avere pentru un apartament de lux.

Andreea Bălan vrea să dea lovitura pe piața imobiliarelor. Celebra cântăreață a luat o horătâre radicală și s-a gândit unde își va investi banii câștigați din cariera sa artistică. Jurata de la Te Cunosc de Undeva s-a filmat și a distribuit totul pe rețelele sociale. Planul său o va costa o mică avere.

Își cumpără Andreea Bălan un apartament în Dubai?

Andreea Bălan își ține admiratorii la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei de zi cu zi, fiind una dintre vedetele autohtone cele mai active pe rețelele sociale din România.

Recent, artista le-a povestit susținătorilor săi din mediul online faptul că și-ar dori să achiziționeze un apartament în Dubai, acolo unde i-ar plăcea să poată veni câteva luni pe an, pentru a se bucura de soare, căldură, relaxare și o vacanță binemeritată.

Având spirit antreprenor, Andreea Bălan s-a gândit că ar vrea închirieze locuința respectivă, în lunile pe care le petrece în România, pentru a avea încă o sursă de venit. Ideea i-a venit artiste în ultima vacanță pe care a petre

„Am vizitat trei apartamente și mi-au plăcut foarte mult pentru că erau la etaje superioare. Am văzut câteva imobile la etajul 63 și vederea era superbă.

Pentru că ne-a plăcut foarte mult când am fost aici în Dubai în vacanță și de ce nu să avem și noi aici o locație, un apartament în Dubai, ca să venim iarna 2-3 luni, jumătate de an și să stăm aici. Investiția ar fi ceva, se poate plăti în rate, doi ani de zile.

Mă voi gândi serios dacă voi face această investiție, să vin două luni pe an aici, iar în rest să închiriez”, a spus Andreea Bălan pe YouTube.

Andreea Bălan, pe urmele Biancăi Drăgușanu?

Andreea Bălan nu este singura vedetă din România care visează să dețină o locuință luxoasă în Dubai. Bianca Drăgușanu a mărturisit că și-a achiziționat un apartament în cea mai populară țară a Emiratelor Arabe Unite.

„Știți concepția românului când face achiziții: mai negociem, mai băgăm o vină a ceva. Noi suntem tentați să negociem, dar aici nu s-a putut.

Mergem să vedem biroul oficial de imobiliare din Dubai. Am venit să văd ce mai e de cumpărat pe aici. Foarte drăguț.”, spunea Bianca Drăgușanu pe Instagram, cu puțin timp în urmă.