Marea noutate de la America Express 2022. Când începe sezonul 5 al show-ului

Marea noutate de la America Express 2022. Când începe sezonul 5 al show-ului
Marea noutate de la America Express 2022.

Marea noutate de la America Express 2022. Când începe sezonul 5 al show-ului. Filmările vor începe în curând, iar concurenții celor nouă echipe au fost deja anunțate. Echipele vor explora destinații ca Mexic, Guatemala și Columbia, iar show-ul va fi difuzat la Antena 1. Concurenții sunt nevoiți să se descurce cu un euro pe zi.

Marea noutate de la America Express 2022

În sezonul numărul cinci America Express 2022 a fost introdus Joker-ul pentru care concurenții se vor lupta în primul episod. Câștigarea acestui Joker avantaje semnificative importante care contează în clasamentul final. Show-ul va fi prezentat de Irina Fodor, alături de Oase și Marius Damian.

Cum filmările pentru cel de-al cincilea vor începe luna aceasta, prima ediție va fi difuzată în luna septembrie, la Antena 1. Cele nouă echipe pregătite să meargă pe urmele conquistadorilor sunt: Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, Puya și soția sa, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și Dinu, artista Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama sa, Mihaela.

Declarațiile concurenților

Cătălin Scărlătescu, unul dintre cei mai iubiți chefi, a precizat:

„Îmi place show-ul ăsta mult de tot! În Asia am fost de multe ori, am văzut-o aproape pe toată, dar vreau să descopăr America din postura asta. Doina spune despre noi că ea e genul rucsac, iar eu sunt genul troller. Să vedem ce-o să iasă din combinația asta!”.

Echipa formată din Cătălin Bordea și Nelu Cortea a declarat:

„Este ieșirea mea oficială din zona de confort. Prea fac duș, prea dorm la mine acasă când vreau eu, prea mănânc când îmi e foame, gata, e nevoie de o provocare :)) Sincer, abia aștept sa ajung, abia aștept sa îl distrug psihic pe Cortea in vederea întăririi relației noastre de frați și mai ales vreau sa ii demonstrez soției mele cât de bărbat sunt. Asta pana plâng prima oară”.

Soții Puya și Melinda au precizat:

„Pentru noi America Express înseamnă să vedem America Latină așa cum niciun turist nu are cum să o vadă, să trăim o experiență completă. Pentru mine mai înseamnă și să dau burta jos”.

Artistele Andreea Antonescu și Andreea Bălan au declarat:

„Am crescut si am trecut prin multe împreună. Această experiență unică, America Express, cu siguranță ne va uni și mai mult ca prietene și ca trupă.”

Gimnastele Diana Bulimar și Larisa Iordache au declarat:

„Venind din sportul de performanta, aceasta aventura numita “America Express “ va fi o noua provocare pentru noi. Speram doar ca nu pe o barna de 10cm, pentru ca pe aceea am castigat-o deja.

Suntem entuziasmate si recunoascatoare pentru aceasta experienta, dar cred ca ne va solicita la maxim. Avem emotii pentru ca nu stim ce surprize ne asteapta dar cred ca vom trece cu brio de fiecare proba in parte si ca vom ajungem cat mai departe in competitie asa cum am facut in gimnastica. Experienta asta vine cu sperante noi prin care ne asteptam sa trecem cu bine si sa ne descoperim pe noi insene intr-un alt mediu de competitie”.