Cu cine petrece Daniel Pavel de Paște în Republica Dominicană. Cine e noua iubită a prezentatorului Survivor România

Cu cine petrece Daniel Pavel de Paște în Republica Dominicană. Cine e noua iubită a prezentatorului Survivor România
Cum petrece Daniel Pavel Paștele în Republica Dominicană?

Spiritul sărbătorilor pascale au ajuns și în Republica Dominicană. Concurenții de la ,,Survivor România” și echipa din spatele celebrului show sărbătoresc și ei ziua de Paște. Prezentatorul emisiunii sportive desigur că petrece cum se cuvine, dar tot departe de casă. Ce surpriză vor avea sportivii din ambele echipe și ce detalii se cunosc despre noua iubită a moderatorului? Fanii au rămas surprinși.

Cine este noua iubită a lui Daniel Pavel: cum petrece prezentatorul Paștele în Republica Dominicană?

Daniel Pavel își petrece Paștele în Republica Dominicană. Acesta nu se află singur acolo, ci este acompaniat de noua sa iubită. Ana Maria Pop a urcat în avion și a zburat special recent pentru a putea petrece sărbătorile cu acesta.

Moderatorul este extrem de fericit, mai cu seamă că are din nou o femeie superbă la braț cu care a început o poveste de iubire. Tânăra nu este străină showbiz-ului, iar cei doi nu și-au asumat relația public printr-un anunț special pentru fani.

Cu toate astea, ei s-au surprins de câteva ori împreună. Femeia este avocat și a devenit cunoscută în anul 2014. La momentul acela cocheta cu actoria, ajutată de Bobby Păunescu.

A fost părăsit de fosta logodnică

Bărbatul șoca pe toată lumea cu vestea că se desparte de Marina, cea care îi devenise logodnică. Conform spuselor lui, ea a fost cea care a ales să rupă relația, deși el tocmai o ceruse în căsătorie.

Moderatorul susținea la scurt timp după despărțire că se gândește cum să depășească momentul și să supraviețuiască acestui moment deloc plăcut.

Cu toate astea, mărturisea și atunci cu puțină pozitivitate că poate există fericire și în povestea care a trecut. Iată că soarele a venit pe strada lui chiar poate mai devreme decât se aștepta. Câteva luni mai târziu fanii și-au dat seama că l-a lovit din nou săgeata lui Cupidon.

  • ,,Poate există fericire și în povestea asta”

„Ea a fost cea care a spus stop! Sunt în faza de șantier acum! Sunt șapte amar de ani de când ea a venit după mine și eu am venit după ea. Am cunoscut-o într-o bibliotecă. Mă gândesc cum să depășesc momentul, să supraviețuiesc.

Poate există fericire și în povestea asta. Acum nu văd prin norul ăsta nimic. Mă simt ca o capră prinsă cu capul într-o găleată. Oamenii care suferă nu sunt victime. Am nevoie de o mână care să mă ajute să trec de acest nor!”, a declarat emoționat Daniel Pavel la Kanal D.